• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

- çizelgeleri, takvimleri görmeme seçeneğini işaretlememe rağmen (forum ayarlarında ilgili kısımlarda tik işaretini kaldırdım, imzalar gösterilmesini seçtim) hala görüyorum.

- konu başlığının üstüne gelince içerik penceresi yukarı doğru açılıyor. eğer sayfayı aşağı indirmişsek aşağı doğru açılmadığı için o içerik penceresini göremiyoruz yukarı doğru açıldığı için.

Böyle diyeceğini tahmin ediyordum bibi, görme beni bibi:KK4:

Evet, sitede eksik var diyenlerin eksik listesini görelim.
Şaka bi yana müdürüm ben sevmediklerimi takip etmeyi daha çok seviyorum :27: oyüzen herkesi görmek isterim :KK70:

Benim tek derdim full site seçeneği yani cepten girince site daralmasın :KK61:

Bu arada müdürüm eminim herkes şikayetçi bundan duydum bikać kişiden daha mesela 5. Sayfada alıntı yapıp msj yazıyoruz son sayfaya gitmiyor 5. Sayfada kalıyor konu çok garip yaw o_O

1. Yazı stili sabitleştirme, profil düzenleme yok
2. Telefon güncellemesi hala yapılmadı.
3. Herkes mesajını 3 4 kez yazar hale geldi
4. Son yazılan mesajı 1. sayfamda görme seçeneği istiyorum
5. Pro üye olarak hiçbir özelliğini kullanamıyoruz.

yazıldımı bilmiyorum dün iki üç kez, yorum yollamak için cevaplaya bastığımda bu çıktı, bugun de demin karşılaştım

Capturr.JPG

edit: bu arada ben yorumun çıkmadığını düşünürken çıkmış şimdi fark ettim

Son düzenleme:
ben de cevapla dediğimde sayfa yüklemiyor.
ama cevap gitmiş oluyor.
sürekli yenilemem gerekiyor forumu.

konu başlıklarının adminsiz değişmesi çok iyi olmuş
ama birde sonradan anket ekleyebilsek konulara 10 numara olur:KK71:
birde yazdıklarımız enter ile yollansa bi kutuyu işaretleyince daha pratik olur:KK37:

dünden beri bu sorun çıktı mesaj yazdığımda bomboş bi sayfa çıkıyo öyle kalıyo sayfayı geri yaptığım zaman mesajım gitmiş oluyo
şimdi yine aynısı olcak. bu cümlemin sonuna domates atan smile koymak istemiştim ama oda yokmuş :confused:

Sayfanın sonuna doğru bir mesaj yazarsanız hata veriyor. Problemi gördük çözmeye çalışıyoruz.

ben de cevapla dediğimde sayfa yüklemiyor.
ama cevap gitmiş oluyor.
sürekli yenilemem gerekiyor forumu.
Aynısı bende de oluyor . Mesajı yazıp cevaplayı tıklayınca ekran bembeyaz oluyor , yenileyince mesajimin eklendiğini görüyorum .

Resımler Konusunda Gayet Net İfade Edmiş Arkadaslar Sorunları Aynı Sekılde çözüm Yolu Beklıorum..

Resımler Konusunda Gayet Net İfade Edmiş Arkadaslar Sorunları Aynı Sekılde çözüm Yolu Beklıorum..

ben bu sitede 4 yıldan fazladır gayet aktif faaliyetteyim eski formatta bisürü kalplerim kuşlarım filan vardı nehikmetse şimdi nickimin altında yeni üye yazıyor anlamadım:KK53:

Back