• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

açtıgımız konuları direk görecegimiz seçenek eklenmiş güzel olmuş bu :cool:

Album revizyon sebebi ile gecici olarak kapatilmistir

mesajımı düzenleyemiyorum ben
o seçenek gitmiş galiba

mesajımı düzenleyemiyorum ben
o seçenek gitmiş galiba
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor

yazı stilimi sabitlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm
son mesajı ilk mesajlarda görmek istiyorummmmmmmmmmmmm

gulucuk isareti koyuyoru
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor[/QU
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor
düzenleme olmazsa olmaz,ben tabletten Yada tlfndan giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum onları nasıl düzenliyeceğim :):)

gulucuk isareti koyuyoru
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor[/QU
düzenleme olmazsa olmaz,ben tabletten Yada tlfndan giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum onları nasıl düzenliyeceğim :KK66::KK66:
düzrnleme olmazsa olmaz,ben tablet Yada telden giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum o yüzden ,ben nasıl düzenliyeceğim onları...ayrıca bu ikinci yazışım ilkinde gülücük işareti kullanıyorum diye düştü alıntınıza,o neden acaba:):)

yok ben de hiç buton görünmüyo
30dk sonra görünmese anlarım ama yazdığım andan itibaren yok buton
biraz önce harf hatası yapmıştım hemen düzenlemek istedim butonu bulamadım

çoklu alıntı ve rapor et seçenekleri var sadece

yok ben de hiç buton görünmüyo
30dk sonra görünmese anlarım ama yazdığım andan itibaren yok buton
biraz önce harf hatası yapmıştım hemen düzenlemek istedim butonu bulamadım

çoklu alıntı ve rapor et seçenekleri var sadece

Bende de aynı. Kaldırıldı demek ki :KK64:

Bende de aynı. Kaldırıldı demek ki :KK64:

keşke 1-2 dk süresi olsaymış
uzun süre olunca herkes yazdığı siliyo ama bazen harf hatası yapılıyo ya da cümlede eksiklik oluyo
hemen düzenliyodum o açıdan kötü olmuş

keşke 1-2 dk süresi olsaymış
uzun süre olunca herkes yazdığı siliyo ama bazen harf hatası yapılıyo ya da cümlede eksiklik oluyo
hemen düzenliyodum o açıdan kötü olmuş

Aynen canım 10 dakika falan olsaymış en azından. İnsanlık hali yanlış oluyor düzeltiyorduk. ;)

benim sayfamda ne mesaj kalmis ne arkadaslar ne album.....:(( buna da bir el atsaniz? tskler....
Eski hali iyiydi aslinda....

1. Albümlerin geri gelmişti 3 gün önce.. Dün foto ekledim, bu sabah yorum gelmiş .. Şimdi hepsi kaybolmuş.. Bu albümler neden durduğu yerde duramıyor acaba :KK11:

Back