- Emoji Skoru
- 28.125
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer soru nu doğru anladıysam yukarıda OFT yazıyor.. Online forum takipPro üyeler sayfa lar arasında istediği sayfa numarasını yazabiliyordu o özellik artık yok mu ?
bir de eski forum düzeninde forum takipti sanırım o anki yayın akışını görebiliyorduk.şuan nerden göreceğiz akışı?
Hiçbirimiz derken bende dahil memnun olan birçok kişi var ve bence harika oldu KK nın bu yeni hali.Aksaklıklar,zorluklar tabiki olacak ilk başlarda onlarda kişilerden gelen talepler doğrultusunda büyük uğraşlarla düzenlenmeye çalışılıyor..Lütfen daha yapıcı eleştirilerde bulunursak buda site yönetimine destek olacaktır.Büyük emekler verilip bu hale dönüştürüldüğüne göre demekki böyle bir değişikliğe gerek duyuldu.Bir gece ansızın ya bu siteyi değiştirelimde hem bize iş çıksın hemde üyelerimizi zorda bırakalım diye bir hevesle yapıldığını sanmıyorum.Günlerdir bu yeni siteye geçişten beri gerekHiççç birimiz memnun deiliz bu değişimden, niye yapıldı o zaman? Eskiye döndürün siteyi yaaaa :/
Keşke benden alıntı yapmasaydın.. Ya memnun olmayan herkezi tek tek alıntılayacaksın yada aralarından birini seçmeyeceksin.. O memnun olan bir çok kişiyle karşılaşamadım ben hala.. Memnuniyetsizliğimizide yazamıyacaksak, başta belirtilsin hiç üye olmayalım..Hiçbirimiz derken bende dahil memnun olan birçok kişi var ve bence harika oldu KK nın bu yeni hali.Aksaklıklar,zorluklar tabiki olacak ilk başlarda onlarda kişilerden gelen talepler doğrultusunda büyük uğraşlarla düzenlenmeye çalışılıyor..Lütfen daha yapıcı eleştirilerde bulunursak buda site yönetimine destek olacaktır.Büyük emekler verilip bu hale dönüştürüldüğüne göre demekki böyle bir değişikliğe gerek duyuldu.Bir gece ansızın ya bu siteyi değiştirelimde hem bize iş çıksın hemde üyelerimizi zorda bırakalım diye bir hevesle yapıldığını sanmıyorum.Günlerdir bu yeni siteye geçişten beri gerekKazen gerekse @ Curly nin sürekli birşeylerle uğraştığını sürekli eksikleri not alıp olunabilecek en memnuniyet düzeyinde sunmaya çalıştıklarına sahit oluyoruz.Üyelerde daha olumlu yapıcı yorumlarlar yaparsa bu zorlu süreci sanırım hep birlikte daha kolay geçirebiliriz...
Kusura bakmayınız sizden alıntı yaptım lakin inanın onların uğraşlarını görüp birde üstüne sizinki gibi negatif yorumlar gelince ben kendi adıma üzülüyorum...
Telden zormus gercekten kkya girmek.
eski foruma girmenin bir yolu yokmu acaba ?![]()