Album revizyon sebebi ile gecici olarak kapatilmistir
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyormesajımı düzenleyemiyorum ben
o seçenek gitmiş galiba
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor[/QU
düzenleme olmazsa olmaz,ben tabletten Yada tlfndan giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum onları nasıl düzenliyeceğim :):)30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor[/QU
düzenleme olmazsa olmaz,ben tabletten Yada tlfndan giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum onları nasıl düzenliyeceğim30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor
düzrnleme olmazsa olmaz,ben tablet Yada telden giriyorum devamlıds yanlış yazıyorum o yüzden ,ben nasıl düzenliyeceğim onları...ayrıca bu ikinci yazışım ilkinde gülücük işareti kullanıyorum diye düştü alıntınıza,o neden acaba:):)30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor
30 dakika duzenleme hakki verdik cunku bu iyi niyetle acilmis ozellik kotuye kullanildi. Oysa cok guzel bir ozellikti bir konu aciyorsunuz konuyu siliyor x cevaplar havada kaliyor
yok ben de hiç buton görünmüyo
30dk sonra görünmese anlarım ama yazdığım andan itibaren yok buton
biraz önce harf hatası yapmıştım hemen düzenlemek istedim butonu bulamadım
çoklu alıntı ve rapor et seçenekleri var sadece
Bende de aynı. Kaldırıldı demek ki
keşke 1-2 dk süresi olsaymış
uzun süre olunca herkes yazdığı siliyo ama bazen harf hatası yapılıyo ya da cümlede eksiklik oluyo
hemen düzenliyodum o açıdan kötü olmuş
yazı stilimi sabitlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm
son mesajı ilk mesajlarda görmek istiyorummmmmmmmmmmmm
yazı stilimi sabitlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm
son mesajı ilk mesajlarda görmek istiyorummmmmmmmmmmmm
rapor edince noluyo ki herkes kib kib demiş milmiyom ki menn oniiRapor et yazıyor altta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?