Nerde o görmezden gel butonuGÖRMEZDEN GEL butonu harika ruh sağlığı açısından
ama evlilik görsel resimlerim beni benden alıyor artık sürekli hareket halindeyizpasta kes
bi ben kovalıyom bi o kovalıyobi brbirimize koşuyoz
Sol yanda kullanıcı adlarımız var ya, görmezden geleceğin üyenin üstüne tıkla, açılan küçük pencerede çıkıyorNerde o görmezden gel butonu
Dur bi seni görmezden geleyim müdürSol yanda kullanıcı adlarımız var ya, görmezden geleceğin üyenin üstüne tıkla, açılan küçük pencerede çıkıyor
Böyle diyeceğini tahmin ediyordum bibi, görme beni bibiDur bi seni görmezden geleyim müdür
Böyle diyeceğini tahmin ediyordum bibi, görme beni bibi
Evet, sitede eksik var diyenlerin eksik listesini görelim.
Eksik var olmaz mıBöyle diyeceğini tahmin ediyordum bibi, görme beni bibi
Evet, sitede eksik var diyenlerin eksik listesini görelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/signature İmza ayarlarından düzenleyebilirsiniz:)pro üyelerde profil secenekleri vardı kendı istediğin renkleri yapabiliyordun o yok sanırım degilmi bırde ımzamı nasıl görünür yapabilirim
Smile numaraları değişmişgülücük smile yapıyorum göz kırpma cıkıyor
kendiliginden oldu valla yınede tesekkur ederım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/signature İmza ayarlarından düzenleyebilirsiniz
o nasıl oluyor anlamadım : )Smile numaraları değişmiş
Rica ederimkendiliginden oldu valla yınede tesekkur ederım
Daha önce smile numaraları farklıydı ben genelde çoğunu ezbere yapıyordum..Meselao nasıl oluyor anlamadım : )
Önemli değil:)hee anladım bende benden kaynaklanan sorun sandım : )
bide bu albümlerdeki göz işareti ne işe yarıyor cok soru sordum : ) kusura bakma çözmeye calısıyorum yenı sıtemızı : )
hmm olabilir tıklayınca pembe oluyor begenı felan sandım : )Önemli değil
Benim şahsi fikrim albümün görüntülenme sayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?