Emin olun bu hali çok daha güzel oldu.Sadece alışmak için biraz zaman..Aliştıkça kolaylaşacaktır.Su an hepimiz keşfetmekle meşgulüz ve yenilikleri gördükçe ben kendi adıma heyecan duyuyorum.Büyük yenilikler var..Alışınca eminim sizde keyif alacaksınız eskisi gibi...Bence site eski haline dönsün bu hali hic hos olmamis ne istedigim biseyo yapabliyorum karma karisik alinti yapamiyorum bi yazi yazicagimda benim yazim ile alinti birbirine karışıyor telefondan gryrm ck zorlasti site o hergn grme hevesim kacti degsklik yüzünden eski hali daha iyydi
Ticker factory nin sitede problem var ama digerleri calisiyor..Sadece url kopyalamada hata veriyor sanirim duzeltilecektir..Şu geri sayım tickerlerı aktif mi ? Bende görünmüyor da..
Albumun icindeki her fotografin ayri ayri begenisi varohh albumlerde acilmis:)
yalniz sadece albumlerimi begenebiliyoruz,sadece fotolari begenemiyormuyuz:
varmis yeni gordumTicker factory nin sitede problem var ama digerleri calisiyor..Sadece url kopyalamada hata veriyor sanirim duzeltilecektir..
Albumun icindeki her fotografin ayri ayri begenisi var
Emin olun bu hali çok daha güzel oldu.Sadece alışmak için biraz zaman..Aliştıkça kolaylaşacaktır.Su an hepimiz keşfetiyi mekle meşgulüz ve yenilikleri gördükçe ben kendi adıma heyecan duyuyorum.Büyük yenilikler var..Alışınca eminim sizde keyif alacaksınız eskisi gibi...
yoo.. benim önceden mesajım yazılıydı..Oncedende sadece pro uyelereydi diye hatirliyorum.Yaniliyormuyum acaba ?
Alır benceyoo.. benim önceden mesajım yazılıydı..
site değişmeden önce sildim.. değişiklik yapacaktım ama site değişti.. şimdi yapamıyorum
bence yapılabilmeli..
Kazen bunu dikkate alabilir mi acaba?
Mesaj saklama değil o siz mesja yazana kadar veya ekranda beklerken yeni bir mesaj geliyor bu onun uyarısı.daha önce yazmıştım galiba, mesaj saklama olayı olmasın takibi zorlaştırıyor, başka mesajlarda var görmek istiyorsan tıkla diyor
yoo.. benim önceden mesajım yazılıydı..
site değişmeden önce sildim.. değişiklik yapacaktım ama site değişti.. şimdi yapamıyorum
bence yapılabilmeli..
Kazen bunu dikkate alabilir mi acaba?
Heeeey bni duyan var mı
Şu meslek ve yer kısımlarını nasıl gizliyorz bilgi pls
Mesaj saklama değil o siz mesja yazana kadar veya ekranda beklerken yeni bir mesaj geliyor bu onun uyarısı.
teşekkürlerr....Üyelerde profil mesajlarını profillerinden artık güncelleyebilir.
Profilinizden gizlilik ayarlarını inceler misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?