• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

daha önce yazmıştım galiba, mesaj saklama olayı olmasın takibi zorlaştırıyor, başka mesajlarda var görmek istiyorsan tıkla diyoro_O

:KK45::KK45::KK45::KK45:sorun değil ama evlilik görselleri sürekli değişiyor
GÜLEN BEBEK.gif

birde özel mesajlaşmayı çok sevdim topikler gibi olmuşşşEn Büyük TÜRKİYE

mesela demin pasta kesiyoduk burda farklı

bak düzenleyince dans ettik dur bakem sırada ne var :cool::cool:

Kazen Kazen forum ayarlarından hamilelik, teskere vs.. takvimleri başlarındaki tiki kaldırarak devre dışı bırakmama rağmen hala görünüyorlar. Özellikle benim gibi cepten bsğlananlarda ciddi mb yiyor bunlar hemde sayfada daha az mesaj görüntülenmesine neden oluyor. Ne zaman bu seçim sağlıklı çalışacak acaba ? Teşekkürler

Onlar biz istesekte istemesekte izliyor oluyor:cool:

profile mı bakmıs oluyorlar yani?

Sur artık onaylama yok direk listeye ekleme yapılıyor bu yüzden albüm açarken benim izlediğim kişiler olarak açman gerekiyor önüne gelen takip edebilir yani seni tikkat et :KK53:
beni izleyenler daha önce yoktu site yenilenince geldi ya bu kadar kişi bi andamı beni izlemeye almış oluyo o zaman :KK53:

bu alttaki konuda olan kişiler gözükmüyor,konularımı bulamıyorum niye bu kadar karışık geldi bu site bana ya

Hala kişisel rütbe değiştiremiyorum. Ticker da gözükmüyor :KK67:

Rütbe değişikliği sadece pro üyelere açık kalacaksa, pro olmayanların rütbeleri standart hale gelse daha iyi olur..
Rütbemin bu şekilde kalmasını istemiyorum :KK51:

sitede reklam fazlalığı var
bende reklam engelleyici program olmasına rağmen öyle şu an
sanırım yeni yapılandırıldığı için :KK58:

Oncedende sadece pro uyelereydi diye hatirliyorum.Yaniliyormuyum acaba ?

Değişmeden önce pro olmayanlar da rütbe düzeltiyordu. Ama 2013ten öncesini bilemem ben yokken. Şu an neden böyle bir ayrım yapıldı anlamış değilim.

Back