• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

dilerseniz paylaşabilirsiniz fakat üye değil ise yinede göremez bu fotoğrafı
kazen bey site yenilendiginden beri yasadigim en buyuk sorun izledigim konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlari degil ilk sayfadaki mesajlari aciyor hep.
onceden bi ayar vardi son yazilandan acilsin konudaki mesajlar diye ve konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlar cikiyordu hemen karsima lutfen bu sekilde olsun yine takip ettigimiz konular bu sorun cozulurse benim icin su haliyle super site ellerinize saglik En Büyük KK

bazı albümleri ilk defa görüyorum , eskiden varolan albümler herkese açık olarak geri yüklenmiş sanırım
albüm sahipleri topa tutmazsa iyidir :KK53:
ben kapamayıda beceremedim önce. kapadım sanıyorıum meğer kapamamışım. benimkinide gördünmü yoksa:KK53:

kazen bey site yenilendiginden beri yasadigim en buyuk sorun izledigim konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlari degil ilk sayfadaki mesajlari aciyor hep.
onceden bi ayar vardi son yazilandan acilsin konudaki mesajlar diye ve konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlar cikiyordu hemen karsima lutfen bu sekilde olsun yine takip ettigimiz konular bu sorun cozulurse benim icin su haliyle super site ellerinize saglik En Büyük KK

Nereye basarak gidiyorsunuz ekranı capture ederek bana yollayabilir misiniz ? Ben sorunsuz kullanıyorum ...

izlediklerim arkadaş listem oluyor, peki izleyenler ne oluyor? bende onların arkadaş listesı mı oluyorum :P nasıl oluyor?:KK16:

smiller geldi toplu alıntı tıklanıyo eh biraz adam olmaya başladı :)):KK31::KK31:nası özlemişim bunu:KK31::KK31::KK71::KK71:

karşılıklı izleşin işte en güzeli :KK53:
ya ben bir sürü kişiyi izlemek istemıyorum kı
xenforo-smilies-kk53.gif

Back