yaa :d ben ızledıklerımı
izleyenlerde benı eklıyor yanı
ya benım izlediğim beni izlemese de olurama senin her izlediğin seni izlicek diye bişi yok veya tam tersi
okypte'ı izledim mesela o beni izlemedi
küstüm ona
albümünü de sadece benim izlediklerim olarak ayarlamış göremiyorum da dışladı resmen
ben 2015 ocak anneleri konusunu takip ediyorum o konuyu acinca ilk sayfa ve ilk yazilan mesaj geliyor hep karsima bense en son sayfanin ve son mesajlarin acilmasini istiyorum.son yazilan mesaji gormek icin her seferinde son sayfa sayisini tiklayip gidiyorum son yazilanlara onceden konuya girer girmez son yazilan mesajlarin sayfasi aciliyordu direkt.Nereye basarak gidiyorsunuz ekranı capture ederek bana yollayabilir misiniz ? Ben sorunsuz kullanıyorum ...
ben 2015 ocak anneleri konusunu takip ediyorum o konuyu acinca ilk sayfa ve ilk yazilan mesaj geliyor hep karsima bense en son sayfanin ve son mesajlarin acilmasini istiyorum.son yazilan mesaji gormek icin her seferinde son sayfa sayisini tiklayip gidiyorum son yazilanlara onceden konuya girer girmez son yazilan mesajlarin sayfasi aciliyordu direkt.
capture etmek ne bilmiyorum insallah bu sekilde anlatabilmisimdir derdimi ...
Albümler ziyaretçilere kapalı hale geldi fakat üye olmak 30 sn. Üye olduğu anda genele açık albümler zaten gözükmete. Yine de ben sadece üyeler görecek şekilde albüm izinlerini değiştirdim.
Mobilden bağlanıyorum . Eskiden full site olmayınca asla kullanamıyordum . Şimdi cok pratik hatta ben full site modunda zannediyordum . Değilmiymiş ?Siteye her girdiğimde heycanla aşağıya kaydırıyorum ama her seferinde hüsranla karşılaşıyorumfull site dön artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?