Tek tek sorunları dinleyelim .....

yaa :d ben ızledıklerımı
izleyenlerde benı eklıyor yanı

ama senin her izlediğin seni izlicek diye bişi yok veya tam tersi
okypte'ı izledim mesela o beni izlemedi
küstüm ona
albümünü de sadece benim izlediklerim olarak ayarlamış göremiyorum da dışladı resmen

ama senin her izlediğin seni izlicek diye bişi yok veya tam tersi
okypte'ı izledim mesela o beni izlemedi
küstüm ona
albümünü de sadece benim izlediklerim olarak ayarlamış göremiyorum da dışladı resmen
ya benım izlediğim beni izlemese de olur
ben ızleyeceklerımı seceyım yeter

Nereye basarak gidiyorsunuz ekranı capture ederek bana yollayabilir misiniz ? Ben sorunsuz kullanıyorum ...
ben 2015 ocak anneleri konusunu takip ediyorum o konuyu acinca ilk sayfa ve ilk yazilan mesaj geliyor hep karsima bense en son sayfanin ve son mesajlarin acilmasini istiyorum.son yazilan mesaji gormek icin her seferinde son sayfa sayisini tiklayip gidiyorum son yazilanlara onceden konuya girer girmez son yazilan mesajlarin sayfasi aciliyordu direkt.
capture etmek ne bilmiyorum insallah bu sekilde anlatabilmisimdir derdimi ...

Ben bu konuya abone oldum bakalım nasıl olacak. Fakat takip ettiğiniz konularda konu başlığına değilde altında ki metine tıklarsanız sanki son mesaja gider...

Doğum tarihim Kasım yazmışım fakat 8 aralık 1985 telden girdiğim için ve de site değiştiği içi iletişim bulamadım

Acaba konulardaki üye avatarları belirginleşebilir mi? Kim kime ne yazmış, kim kimden alıntı yapmış çok zorlanıyorum
Eski tasarımda daha bir belirgindi sanki..Adminler yine mavi olsun, ediler yeşil prolar başka renk.. bilgiler kısmı biraz belirginleşebilir renk olarak..Her şey çok soft..ifade edemedim belki ama konularda kişiler ve alıntılar çok belirsiz..

Bir de avatarlarımızın altında yazan şu bilgiler kısmı, acaba kişinin konuları o bölüme eklenebilir mi?

Merhaba benim tlf iOS uygulama acılmıyo hiçbir konu görünmüyor acaba tlf app ı da mı yenileniyor

Albümler ziyaretçilere kapalı hale geldi fakat üye olmak 30 sn. Üye olduğu anda genele açık albümler zaten gözükmete. Yine de ben sadece üyeler görecek şekilde albüm izinlerini değiştirdim.

Doğru tabi o da var. Ona göre ayarlamalıyız gizlilik ayarlarını.

Sitenin yeni kullanımını çok pratik buldum. Geri dönüşlerle dah da iyiye gidiyor.

Ben de eskisi gibi tek sayfada 10'dan daha fazla mesaj görüntüleme seçeneği gelsin istiyorum. Bir konuya gözatarken sürekli ileri ileri tıklamak çok ama çok can sıkıcı geliyor.

Siteye her girdiğimde heycanla aşağıya kaydırıyorum ama her seferinde hüsranla karşılaşıyorum full site dön artık

Mobil uygulamanın tekrar gelmesini istiyorum. Çok daha pratikti. Aktif kullanımı sağlıyordu. Site yönetiminin dikkatine...

Kazen, şu kızıl saçları birbirine girmiş dil çıkaran hareketsiz bir smiley vardı ya, onu da ekler misin sana zahmet

Ya ben bu meslek ve yer kısımlarını gizlilik ayarlarından yapamadım bna birisi detaylı anlatabilr mi

Siteye her girdiğimde heycanla aşağıya kaydırıyorum ama her seferinde hüsranla karşılaşıyorum full site dön artık
Mobilden bağlanıyorum . Eskiden full site olmayınca asla kullanamıyordum . Şimdi cok pratik hatta ben full site modunda zannediyordum . Değilmiymiş ?

Konu içi kelime araması yapamıyorum . Önce üye adlarını çıkarıyor , bir boşluk bırakıp arayınca da tüm forumda arıyor . Sadece bu konuda ara diyorum ama maalesef olmadı . Sonu mu var ben mi yapamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…