kazen bey site yenilendiginden beri yasadigim en buyuk sorun izledigim konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlari degil ilk sayfadaki mesajlari aciyor hep.dilerseniz paylaşabilirsiniz fakat üye değil ise yinede göremez bu fotoğrafı
ben kapamayıda beceremedim önce. kapadım sanıyorıum meğer kapamamışım. benimkinide gördünmü yoksabazı albümleri ilk defa görüyorum , eskiden varolan albümler herkese açık olarak geri yüklenmiş sanırım
albüm sahipleri topa tutmazsa iyidir
ben kapamayıda beceremedim önce. kapadım sanıyorıum meğer kapamamışım. benimkinide gördünmü yoksa
yarım saatte kapatabildim. beceriksiz benseni izlemeye başladığımda gördüüümsitenin bütün açıklıklarından faydanlandım ben :) :) :)
yarım saatte kapatabildim. beceriksiz ben
kazen bey site yenilendiginden beri yasadigim en buyuk sorun izledigim konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlari degil ilk sayfadaki mesajlari aciyor hep.
onceden bi ayar vardi son yazilandan acilsin konudaki mesajlar diye ve konuyu actigimda en son sayfadaki mesajlar cikiyordu hemen karsima lutfen bu sekilde olsun yine takip ettigimiz konular bu sorun cozulurse benim icin su haliyle super site ellerinize saglik
kader utansın:)o arada ben görecegimi gördüm artık çok geç
Onlar biz istesekte istemesekte izliyor oluyorizlediklerim arkadaş listem oluyor, peki izleyenler ne oluyor? bende onların arkadaş listesı mı oluyorumnasıl oluyor?
profile mı bakmıs oluyorlar yani?Onlar biz istesekte istemesekte izliyor oluyor
İzlemeye alıyor olabilirlerprofile mı bakmıs oluyorlar yani?
nasıl alıyorlar? izlemek arkadas listesı degıl mı?İzlemeye alıyor olabilirler
profile mı bakmıs oluyorlar yani?
Profilinde izle seçeneği var.nasıl alıyorlar? izlemek arkadas listesı degıl mı?
yaa :d ben ızledıklerımıSur artık onaylama yok direk listeye ekleme yapılıyor bu yüzden albüm açarken benim izlediğim kişiler olarak açman gerekiyor önüne gelen takip edebilir yani seni tikkat et
Ben albumlerimi goremiyorum neden acaba??
yaa :d ben ızledıklerımı
izleyenlerde benı eklıyor yanı
ya ben bir sürü kişiyi izlemek istemıyorum kıkarşılıklı izleşin işte en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?