• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

benim albümü görebilen varmı parmak kaldırsın lütfen :KK53:
beni takip edenleri mi benim takip ettiklerimi mi seçiyorum ikisini birden seçme yokmu :KK53:

Fotograf koyarken bazıları cuk diye direk gözüküyor, üye olmayanlar da görebilir durumda. Bazı fotograflara da tıklayıp açıyoruz sadece üye olanlar için, bende koyacagım fotografları böyle koymak istiyorum, nasıl yapabiliriiim ?

bi de beni izleyenler kısmına onay vermek gerekmiyor galiba bu konu sıkıntı olmaz mı herhangi bi üye de izleyebilir tanımadıgımız :KK17:

sitemiz gunden gune sıcak görünümü yitiriyor.forumda tema seçeneği olmalı.isteyen istediği temayı kullansın.

Albümlere tıklayıp da kendi ameliyat fotoğraflarımı açık görünce yüreğime indi. Gizlilik ayarlarınızı kontrol edin arkadaşlar, benimki herkese açıktı.

Albümlere tıklayıp da kendi ameliyat fotoğraflarımı açık görünce yüreğime indi. Gizlilik ayarlarınızı kontrol edin arkadaşlar, benimki herkese açıktı.

Merhaba
Sanırım orada çeviride bir hata yapmışız. Yoksa kontrolleri yaptık sorun yok. Gizlik ayarlarına baktınız mı ? Sadece arkadaşlarınzı bakabiliyor değil mi albümünüze ?

Merhaba
Sanırım orada çeviride bir hata yapmışız. Yoksa kontrolleri yaptık sorun yok. Gizlik ayarlarına baktınız mı ? Sadece arkadaşlarınzı bakabiliyor değil mi albümünüze ?

"Herkes" yazıyordu, albüm ayarlarından sadece takip ettiklerim yapmama rağmen fotoğrafları tek tek açtığımda köşede "Bu fotoğrafı herkes görebilir" yazıyor. Şimdi tek tek gizliyorum hepsini.. :(

Albümü bulup deneyebilir misiniz ?

Bakalım kim bulacak ilk : )
Kazen bey..Albümümü tıkladıgımda
Merhaba
Kazen bey..Albüm ayarlarında Orjinal Fotoğraf Download kısmını SADECE BEN yaparsak kimse fotoğraflarımızı kopyalayamıyor,öyle değilmi?

"Herkes" yazıyordu, albüm ayarlarından sadece takip ettiklerim yapmama rağmen fotoğrafları tek tek açtığımda köşede "Bu fotoğrafı herkes görebilir" yazıyor. Şimdi tek tek gizliyorum hepsini.. :(

Merhaba,
Albüm bazında genele kapalı olduğu için fotoğraflar sizin takip etmediğiniz kimseye gözükmez. Tek tek kontrol ettik, üye olarak tahem albüm heme foto linkini alarak denedik sorun yok merak etmeyin.

Kazen bey..Albümümü tıkladıgımda

Kazen bey..Albüm ayarlarında Orjinal Fotoğraf Download kısmını SADECE BEN yaparsak kimse fotoğraflarımızı kopyalayamıyor,öyle değilmi?

Sağ tuşa basarak "save image as" derse alabilir sağ tuşu kapasak ekranı capture eder gene alır.
Bunun teknik olarak çözümü yok. Albümlerinizi takip ettiklerim dışında sadece X görsün diye de kısıtlama yapabilirsiniz.

Sağ tuşa basarak "save image as" derse alabilir sağ tuşu kapasak ekranı capture eder gene alır.
Bunun teknik olarak çözümü yok. Albümlerinizi takip ettiklerim dışında sadece X görsün diye de kısıtlama yapabilirsiniz.
kazen abi cep telefonlarında uygulama olarak indirilen kk ne zaman düzelicek hiç giremez oldum böyle ben eskiden her dk elimde telefon aktiftim şimdi günde 1-2 kere girersem anca

Eklentiler

• foto_guvenlik.jpg
    foto_guvenlik.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 45
kazen abi cep telefonlarında uygulama olarak indirilen kk ne zaman düzelicek hiç giremez oldum böyle ben eskiden her dk elimde telefon aktiftim şimdi günde 1-2 kere girersem anca
Merhaba,
Artık o uygulamayı kullanmayacağız. web üzerinden bu site mobile uyumlu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Back