Tek tek sorunları dinleyelim .....

Telefondan wifi ile girişte sorun yok..
Ama mobil internet girince yavaş ya, site yuklenmiyor.. Kk App için bi çare lutfen. Uygulama tekrar gelsin. böyle olmuyor..

Peki bir soru daha..Arkadaşımın albümüne baktıgımda sağ alt köşede bu albümü arkadaşlarınla paylaş seçenegi çıkıyor,tıkladıgımda ise sosyal ağlar görünüyor Bu şekilde b,r paylaşım olabiliyormu?

site içi arama yapamıyorum, örneğin bir derdim var bölümünü yazıyorum, bir derdim var ana başlık çıkmıyor bir derdim var cümlesiyle açılmış konular çıkıyor.....
bi aydınlatın lütfen..

Peki bir soru daha..Arkadaşımın albümüne baktıgımda sağ alt köşede İŞLEMLER VE PAYLAŞ seçenegi var.Paylaş a bastıgım zaman bu albümü arkadaşlarınla paylaş seçenegi çıkıyor,tıkladıgımda ise sosyal ağlar görünüyor Bu şekilde bir paylaşım olabiliyormu?

site içi arama yapamıyorum, örneğin bir derdim var bölümünü yazıyorum, bir derdim var ana başlık çıkmıyor bir derdim var cümlesiyle açılmış konular çıkıyor.....
bi aydınlatın lütfen..

fotolara bakıyorum da 2011 de kaldım
hala bakıyorum..silinenler gerı mı gelmıs, yoksa eskısınde de vardı da bız mı göremıyorduk

Merhaba,
Artık o uygulamayı kullanmayacağız. web üzerinden bu site mobile uyumlu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Merhaba,
Artık o uygulamayı kullanmayacağız. web üzerinden bu site mobile uyumlu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Alıntı yapmak için 5dkdir ugrasiyorum ya, avea kullaniyorum, sebekem full , internet paketim var, ama çok yavaş çok. Bugun wifi den baglandım hep herşey harikaydı, ama bu şekilde donarsa giremem ve arkadaslarimdan ayrlmak istemiyorum,evde wifi yok.. lutfen uygulamam geri gelsin, galiba tek alinti yapim diye cok oldu. Hatta beni mesajlamadan atti tekrar girdim,suan bu mesaj için 7dakika harcadim ya. Lutfen çözüm.

Merhaba,
Merhaba,
Alıntı yapmak için 5dkdir ugrasiyorum ya, avea kullaniyorum, sebekem full , internet paketim var, ama çok yavaş çok. Bugun wifi den baglandım hep herşey harikaydı, ama bu şekilde donarsa giremem ve arkadaslarimdan ayrlmak istemiyorum,evde wifi yok.. lutfen uygulamam geri gelsin, galiba tek alinti yapim diye cok oldu. Hatta beni mesajlamadan atti tekrar girdim,suan bu mesaj için 7dakika harcadim ya. Lutfen çözüm.

İnternetim kesilince otomatikman çıkış yapmışım. Giriş yapmadığım halde albümleri gördüm, bu çok önemli bence hemen düzeltilmeli.

bazı albümleri ilk defa görüyorum , eskiden varolan albümler herkese açık olarak geri yüklenmiş sanırım
albüm sahipleri topa tutmazsa iyidir

çıkış yapıp baktım kullanıcılara açık olan albümler herkese görünüyor üye olmayanlara da önceden msj sınırlaması vardı
ama gizlilik ayarlarını yapınca no problema

çıkış yapıp baktım kullanıcılara açık olan albümler herkese görünüyor üye olmayanlara da önceden msj sınırlaması vardı
ama gizlilik ayarlarını yapınca no problema
Albümleri olanlar ayarları kontrol etsin
Ben yeni eklediğim albümü çıkış yapınca göremedim

Albümleri olanlar ayarları kontrol etsin
Ben yeni eklediğim albümü çıkış yapınca göremedim

Nevreste biz gizliliği düzelterek attık görünmüyo neyseki ama bunun farkında olmayan arkadaşlar için kötü olmuş
umarım düzelir en kısa zamanda

İnternetim kesilince otomatikman çıkış yapmışım. Giriş yapmadığım halde albümleri gördüm, bu çok önemli bence hemen düzeltilmeli.

Albümler ziyaretçilere kapalı hale geldi fakat üye olmak 30 sn. Üye olduğu anda genele açık albümler zaten gözükmete. Yine de ben sadece üyeler görecek şekilde albüm izinlerini değiştirdim.

dilerseniz paylaşabilirsiniz fakat üye değil ise yinede göremez bu fotoğrafı

Albumlerim kayitli kullanicilara acikti. Ben de sadece takip ettiklerim olarak degistirdim kac saattir de girmedim, ifsa olmamisizdir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…