buna çok üzüldüm işte ya çok güzeldi o uygulamaMerhaba,
Artık o uygulamayı kullanmayacağız. web üzerinden bu site mobile uyumlu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Peki bir soru daha..Arkadaşımın albümüne baktıgımda sağ alt köşede bu albümü arkadaşlarınla paylaş seçenegi çıkıyor,tıkladıgımda ise sosyal ağlar görünüyorSağ tuşa basarak "save image as" derse alabilir sağ tuşu kapasak ekranı capture eder gene alır.
Bunun teknik olarak çözümü yok. Albümlerinizi takip ettiklerim dışında sadece X görsün diye de kısıtlama yapabilirsiniz.
Peki bir soru daha..Arkadaşımın albümüne baktıgımda sağ alt köşede İŞLEMLER VE PAYLAŞ seçenegi var.Paylaş a bastıgım zaman bu albümü arkadaşlarınla paylaş seçenegi çıkıyor,tıkladıgımda ise sosyal ağlar görünüyorSağ tuşa basarak "save image as" derse alabilir sağ tuşu kapasak ekranı capture eder gene alır.
Bunun teknik olarak çözümü yok. Albümlerinizi takip ettiklerim dışında sadece X görsün diye de kısıtlama yapabilirsiniz.
Merhaba,
Artık o uygulamayı kullanmayacağız. web üzerinden bu site mobile uyumlu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Alıntı yapmak için 5dkdir ugrasiyorum ya, avea kullaniyorum, sebekem full , internet paketim var, ama çok yavaş çok. Bugun wifi den baglandım hep herşey harikaydı, ama bu şekilde donarsa giremem ve arkadaslarimdan ayrlmak istemiyorum,evde wifi yok.. lutfen uygulamam geri gelsin, galiba tek alinti yapim diye cok oldu. Hatta beni mesajlamadan atti tekrar girdim,suan bu mesaj için 7dakika harcadim ya. Lutfen çözüm.Merhaba,
Merhaba,
Alıntı yapmak için 5dkdir ugrasiyorum ya, avea kullaniyorum, sebekem full , internet paketim var, ama çok yavaş çok. Bugun wifi den baglandım hep herşey harikaydı, ama bu şekilde donarsa giremem ve arkadaslarimdan ayrlmak istemiyorum,evde wifi yok.. lutfen uygulamam geri gelsin, galiba tek alinti yapim diye cok oldu. Hatta beni mesajlamadan atti tekrar girdim,suan bu mesaj için 7dakika harcadim ya. Lutfen çözüm.Merhaba,
Ben başka tarayıcıdan denedim az önce yaptığım özel Albüm görünmüyorİnternetim kesilince otomatikman çıkış yapmışım. Giriş yapmadığım halde albümleri gördüm, bu çok önemli bence hemen düzeltilmeli.
Albümleri olanlar ayarları kontrol etsinçıkış yapıp baktım kullanıcılara açık olan albümler herkese görünüyor üye olmayanlara daönceden msj sınırlaması vardı
ama gizlilik ayarlarını yapınca no problema
Albümleri olanlar ayarları kontrol etsin
Ben yeni eklediğim albümü çıkış yapınca göremedim
KatıliyorumMobil uygulama geri gelsin lütfen böyle çok zor oluyor bi mesaj kac dakikamı alıyor ;(
İnternetim kesilince otomatikman çıkış yapmışım. Giriş yapmadığım halde albümleri gördüm, bu çok önemli bence hemen düzeltilmeli.
Peki bir soru daha..Arkadaşımın albümüne baktıgımda sağ alt köşede İŞLEMLER VE PAYLAŞ seçenegi var.Paylaş a bastıgım zaman bu albümü arkadaşlarınla paylaş seçenegi çıkıyor,tıkladıgımda ise sosyal ağlar görünüyorBu şekilde bir paylaşım olabiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?