- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoklu alıntı secenegı ıyı olmus ......![]()
bende alışmaya başladımsör ben sevmeye başladım ya site süper olmuş dehşet özellikler gelmiş![]()
bende alışmaya başladım![]()
Bak yaa!! Ilk siteyi ben begendim, ben de avatarima yildiz uye istiyorumProfiline bak anlarsin
o secenegı, mesaj sılme secenegı, özel mesaj göndermeyı daha keşfedebılmıs degılım : d önceden yapıldgı için öyle kalmıssör şu adımızın altındaki yazıyı nasıl değişiyoruz biliyormusun bir onu bulamadım![]()
Ben anlamadım . Az evvel başka bir telden bağlandım , mesajı yazan üye görünümü farklıydı yukarıdaki mesajım buna istinadendi .Mesaj görünümü değişmiş , daha doğrusu mesajı yazan üye adı mesajın yanına değil , üst kısmına gelmiş ve bence süper olmuş .![]()
Mesaj atmak istedigin uyenin avatarina tikladiginda "konusma baslat" secenegi var, ona tiklarsan mesaj atabilirsinYahu biri bana bir üyeye nasıl mesaj atılır soylesın kk uygulamasında hiçbir şey yapamıyorum bende normal telefondan ınternetten giriyorum. Yıne mesaj atmayı bulamadım
o secenegı, mesaj sılme secenegı, özel mesaj göndermeyı daha keşfedebılmıs degılım : d önceden yapıldgı için öyle kalmıs
gelmıs gordum : d profılınde kısısel bılgılerıne gıreceksınsör şu adımızın altındaki yazıyı nasıl değişiyoruz biliyormusun bir onu bulamadım![]()
gelmıs gordum : d profılınde kısısel bılgılerıne gıreceksın
ben yenıledım : D düzeldiprofil resimlerimizde biraz karıncalıdüzelse iyi olur
![]()
Kesinlikle , olmazsa olmazlardan .çoklu alıntı secenegı ıyı olmus ......![]()
Kac yilin dinozoruyum, o kadarcik hakkimiz da olsunBak yaa!! Ilk siteyi ben begendim, ben de avatarima yildiz uye istiyorum
Bu arada saka bir yana cidden guzel olmus site, ellerinize saglik hepinizin...
Aman benimki kiskanclik bosverKac yilin dinozoruyum, o kadarcik hakkimiz da olsun![]()