Tek tek sorunları dinleyelim .....

Yahu biri bana bir üyeye nasıl mesaj atılır soylesın kk uygulamasında hiçbir şey yapamıyorum bende normal telefondan ınternetten giriyorum. Yıne mesaj atmayı bulamadım

Mesaj görünümü değişmiş , daha doğrusu mesajı yazan üye adı mesajın yanına değil , üst kısmına gelmiş ve bence süper olmuş .
Ben anlamadım . Az evvel başka bir telden bağlandım , mesajı yazan üye görünümü farklıydı yukarıdaki mesajım buna istinadendi .
Şimdi kendi telimden bağlandım , bir farklılık yok .

Yahu biri bana bir üyeye nasıl mesaj atılır soylesın kk uygulamasında hiçbir şey yapamıyorum bende normal telefondan ınternetten giriyorum. Yıne mesaj atmayı bulamadım
Mesaj atmak istedigin uyenin avatarina tikladiginda "konusma baslat" secenegi var, ona tiklarsan mesaj atabilirsin

Yeni albumler cidden guzel olmus, deneme fotosu ekledim bile...
Fakat ilk once ayarlari ayarlayin millet, gizlilik ozellestirmelerinizi yapin...
Gerci sanirim profillere giris onlem acisindan sinirlanmis, herkeste boyle mi emin degilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…