- 6 Mart 2012
- 17.753
- 28.247
- 798
- 49
Eklenti kodu seklinde cikiyor aslinda fazla yer kaplamamasi acisindan daha iyi olmus.Alinti yapinca fotolar cikiyormu acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklenti kodu seklinde cikiyor aslinda fazla yer kaplamamasi acisindan daha iyi olmus.Alinti yapinca fotolar cikiyormu acaba![]()
ben bütün dükkanları kapattırcam. yaktım gemılerıMed bit pazarı sakinleri yaşamadı aksine battı
ekmek teknem yanmış gibi hissediyorum
baksana çok büyük atılıyor fotolar
küçük atmak isteyincede minnacık oluyor ille tıklamak gerekiyor üstüne ve alıntı yapıncada görünmüyo fotolar çok kötü oldu bu durum![]()
cıkmıyormus..bir de alıntı yaptıgımız uzun bi mesajın tamamı gozukmuyor ya...Alinti yapinca fotolar cikiyormu acaba![]()
işte bu durum bit pazarı açısından sıkıntı oluyorEklenti kodu seklinde cikiyor aslinda fazla yer kaplamamasi acisindan daha iyi olmus.
"Genisletmek icin tikla" var alintilanan mesaj penceresinin altinda ona tiklayinca aciliyor...cıkmıyormus..bir de alıntı yaptıgımız uzun bi mesajın tamamı gozukmuyor ya...
Ay evet ya..alıntı yaparak guncelliyoduk..cidden kabus gibi olur boyle kalırsa..ama yine de foto ekleme seysini sevdim benişte bu durum bit pazarı açısından sıkıntı oluyoralıntı yaparak kalan ürünleri güncellemek büyük nimetti bizim için
o kadar ürün kimse tek tek tıklayıp bakmaz
fotolar büyük atılınca da çok yer kaplıyor küçük atılınca da kimse açıp bakmıyor..
Kazen hassas bi konu dedi bu foto meselesi güvenlik açısından baklım düzelecekmi![]()
Açılan konular kaybolmadı, profiline gir, hakkında yazısını tıkla, altta yazdığın mesajlar ve açtığın konular var istediğini tıklayıp görüntüleyebilirsinbunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama online forum takip sistemi daha aktif olmamızı sağlıyordu
takipten ötürü daha kolay oluyordu
genel olarak sevmedim bu sistemi
diğer sitedeki gibi kolaylıklar sağlanırsa bildirimlerin sol alttan görünmesi, bildirimler sekmesinden her şeyi kontrol etmek güzel olmuş
fakat açtığımız konuları kaybettik mesela onu nasıl yapıcaz???
bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama online forum takip sistemi daha aktif olmamızı sağlıyordu
diğer sitedeki gibi kolaylıklar sağlanırsa bildirimlerin sol alttan görünmesi, bildirimler sekmesinden her şeyi kontrol etmek güzel olmuş
ay teşekkürler gördüm vallaAçılan konular kaybolmadı, profiline gir, hakkında yazısını tıkla, altta yazdığın mesajlar ve açtığın konular var istediğini tıklayıp görüntüleyebilirsin![]()
Rica ederimayh teşekkür ederim
ay teşekkürler gördüm valla
Yukarıda forumlar var oraya tıklayınca yeni mesajlar diyor. O da forum takip gibi bir şey.bunu söyleyen oldu mu bilmiyorum ama online forum takip sistemi daha aktif olmamızı sağlıyordu
evet onu gördümde anlık yazılan forum cevapları daha iyi oluyordu yaa beğenmedim bu haliniYukarıda forumlar var oraya tıklayınca yeni mesajlar diyor. O da forum takip gibi bir şey.
Mesaj yazdığın kutucuğun altında dosya yükle yazar, oraya tıkla pcden resmini seç yollafoto ekleme işini nasıl yapıcaz![]()