Ama senin imzandaki civciv harika:)Hiç sevmedim
Mesaj yazdigin kutucugun altinda "cevapla" butonu yaninda "dosya yukle"var, ona tiklayip pcden resim atabilirsin siteye :)Sadece URL olarak resim ekleme kısmı var. Bilgisayardan ekleme kısmı da olsa çok iyi olur
Mesaj yazdigin kutucugun altinda "cevapla" butonu yaninda "dosya yukle"var, ona tiklayip pcden resim atabilirsin siteye :)
inşalllaaaah :)Boylesi daha hizli ve kullanisli,hem belki uygulama yeni duzenlemelerle tekrar gelir :)
Kızlar konu açmak için ne yapıyoruz? Aynı zamanda konularımızın ne kadar görüntülendiğini nasıl görüyoruz? (veya göremiyoruz)
Rica ederim :)Bende az önce farkettim daha. Yeni yeni alışma çabaları. Teşekkürler :)
İphone kadınlar klubü yüklemistim dün girdim tadilat var denildi mesajlarım yoktu hiçbir konuyada dahil olamıyodum simdi kullanıcı adımı ve sifremi giriyorum acılmıyo gogle,dan giriyorum acılıyo bu nasıl bisey ben anlamadım keske bisey yapmasaydınızda eskisi gibi kalsaydı herkez magdur oldu hersey birbirine karıstı napıcam ben simdiŞimdi 400.000 üyemize il il mail atmaya başlayacağız doğum günü hatalı olan, şifresini bilmeyen her türlü sorunu yaşayan tüm arkadaşlara buradan yardımcı olmaya çalışacağız .....
Şifresi ile giriş yapamayanlar lütfen bu linkten (tıklayınız) bizimle iletişime geçsin.
E-postasına cevap alamayan 05453657552 / 054kdnlrklb numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilir.
Profilinizde yer alan bilgileri güncellemek için burayı tıklayarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Sadece doğum günü bilgisi bizim tarafımızdan değiştirilebiliyor. Uygulama bu şekilde, bizim bilinçli yaptığımız bir uygulama değil bu sebeple bu değişiklik için iletişim linkinden bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Girişi yaptıktan sonra sistem beni dışarı atıyor derseniz ve sitede çok daha hızlı gezebilmek için burayı tıklayarak Google Chrome ile sorunsuz sitemizde gezebilirsiniz.
Batarya buOrada gerekli düzenlemeler sonradan yapılacak, biz elleyemiyoruz üye olarak. :)
Cep tlfundan tabiki gireceğiz, yalnız KK uygulamasından değil internet üzerinden tıklayacağız KK'yı. Sık kullanılanlara da eklerseniz tamam
Batarya dayanmicak .s off ne zararı vardı o uygulamanın ?
Batarya bu
Batarya dayanamaz zaten her turlu, uygulamada bence daha çok gidiyordum,umarm burda internet paketim az gider
şakaaa ??
aa ciddiiiiii
ayyy ne güzel bi jesttir böyleteşekkür ediyoruuuum :)
Arkadaşlar güzel listeler hazırlamış, çoğuna ben de katılıyorum.
Ayrıca eklemek istediğim; bazı üyelerin profillerine önceki gizlilik ayarlarından dolayı girilmiyor. Profilde kısıtlamalar yapılması güzel fakat üyelerin açtığı konulara, yaptığı yorumlara profiline girip bakabilmeliyiz. Sitede görünüp de profilinde görünmemesi saçma olur. Mesela siteden ayrılmış bir üyenin açtığı bir konuyu bulmam gerekiyor ama bu engel yüzünden profiline giremiyorum.
Sag ust kosede arama sekmesine tikladiginizda sadece bu konuda ara, konu icinde ara vs. gibi secenekler varEski sistemde konu içinde arama yapabiliyorduk , yine yapılabiliyor mu , nasıl yapılıyor ?
:) teşekkür ederim .Sag ust kosede arama sekmesine tikladiginizda sadece bu konuda ara, konu icinde ara vs. gibi secenekler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?