• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Kullanici adimizin altinda yer alan "yeni uye" yazan yeri nasil degistiricem ya, bir turlu bulamadim :(

Kullanici adimizin altinda yer alan "yeni uye" yazan yeri nasil degistiricem ya, bir turlu bulamadim :(

Orada gerekli düzenlemeler sonradan yapılacak, biz elleyemiyoruz üye olarak. :)

Nasıl yani mobilden giremicez mi artik :(
Cep tlfundan tabiki gireceğiz, yalnız KK uygulamasından değil internet üzerinden tıklayacağız KK'yı. Sık kullanılanlara da eklerseniz tamam :D

Orada gerekli düzenlemeler sonradan yapılacak, biz elleyemiyoruz üye olarak. :)

Cep tlfundan tabiki gireceğiz, yalnız KK uygulamasından değil internet üzerinden tıklayacağız KK'yı. Sık kullanılanlara da eklerseniz tamam :D
Batarya dayanmicak .s off ne zararı vardı o uygulamanın ?

telefondan girilen sistemde harikaydı o kadar hızlıydıkı konuyu pcde açsamda resimelri telden yüklüyodum resim yükelmek bile hızlıydı yani neresi yavaştı ne güzel telefonuma mesaj gleiyodu şu sana cevap yazmış felan diye obali dursun ya telden gezerim kk yı hiçbişey bıraktıgım yerd ebulamıyorum en nefret ettiğim şeydir yeniliklere açık bi insanda değilim heç sevmedim yani ben burayı rengine smillerine takılmayın yazılmış tamam onalra takılmayalım

1..profilime girince arkadaşalrımın nereye ne yazdıgını görüyodum şimdi onu bulmak için en az 3-4 kere bişeylere tıklıyosun

2..aboneliklerim açtıgım onularım ayzıdım cevapalrım elimin altındaydı hemen bulunuyodu tek tuşila şimdi profile gr hakkındayı tıkla aşaya in valal tesadüfen buldum yeni üye biri asla ama asla bunalrı bulamaz eminim

3.. bazı arkadaşalrımı üye yapıyodum kk ya aa ne güzel diger siteler gb degil herşey tek tuşla diyolardı şimdi diger siteler gb olmuş....

4..özel mesaj atmak bile işkence:(( bide özel mesaj yazdım allahım nereye basıp yollucaksın bi gönder olur bi ilet olur yaa bu bilindik bişi konuşmayı başlattan başlattım kurcala kurcala gene o tuşla gönderiyomuş ölsem aklıma gelmezdi gene tesadüfen buldum

5..sabah beri uğraştırıyo madem düzeltilcek eski tipinden bişiler yapılsaydı biz begen butonu gidince bile kendimizi boşlukta hissettik bu kadarı kkya agır gelir ben 2. el bebek eşyası bit pazarı bunları tel tuşla giriyodum profilimden illa biri yazmış oluyodu şimdi işkence gb ....

6..hem benim sayamda çok msj gözüküyodu şimdi 5-6 msj anca sıgıyo belki oda çoğaltılıyodur ama kimbilir nerden :mad:

ıyyy bişeyimi kaybetmiş gb hissediorum hapsolmuş gb :confused:

offffffff :mad:

açtığım konuları göremiyorum
İnfonuza hakkınızda bölümüne bakmayı denedinizmi
Adsız.jpg

heryer reklammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mad:

Back