• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Günaydın kızlar :)
Albümlere nerden bakabileceğiz ben bulamadımda :(:(:(

ya eskı smıleyler cok daha ıyıydı bızı anlatıyordu mımıklerımızı herseyımızı bunları hıc begenmedım ayrıca eskıden genel forum takıp dıye bırsey vardı hooppp herseyı takıplıyorduk sımdı goremıyoruz :confused:

Merhaba forum takip nerede ben göremiyor muyum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ya eskı smıleyler cok daha ıyıydı bızı anlatıyordu mımıklerımızı herseyımızı bunları hıc begenmedım ayrıca eskıden genel forum takıp dıye bırsey vardı hooppp herseyı takıplıyorduk sımdı goremıyoruz :confused:

Henuz oft yok ama yakinda o da gelecektir. O zamana kadar yukarda yeni mesajlar yazisini tiklayip arada yenileyerek mesajlari takip edebilirsiniz :)

solda üstte yeni mesajlar var ordan görebiliyosun ;)

vazgeçerler dimi geri gleir sitemiz bu site biizm değil beğen butonu gisdince bile ayakalnan bi halkız biz şimdi elinde en büyük kk yazan smilly koymak siterdim mesela smiller gelir tasarım gelir onlara takılmayın diyosunuz ya yarın tatile çıkıyorum 1 hafta sonra dönücem lütfen geri dönmüş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sitemizzzzzzzzzzzz:(

vazgeçerler dimi geri gleir sitemiz bu site biizm değil beğen butonu gisdince bile ayakalnan bi halkız biz şimdi elinde en büyük kk yazan smilly koymak siterdim mesela smiller gelir tasarım gelir onlara takılmayın diyosunuz ya yarın tatile çıkıyorum 1 hafta sonra dönücem lütfen geri dönmüş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sitemizzzzzzzzzzzz:(

Yeni konsept, yeni tasarim ve ozellikler bu scriptte. Yani guzellikleri ve ozellikleriyle KKnin bu haline alisin :) Degismeyecek :)

Ay ne bilim ben daha çözemedimya karışık geliyor bana :confused:
Evet banada karışık geldi ama zamanla düzelir diye düşünüyorum:(
baktım ama karışık geldi biraz bazı özellikleri sevdim dediğim gibi eksikliklerde düzeltilirse süper olur :rolleyes:

Evet banada karışık geldi ama zamanla düzelir diye düşünüyorum:(
baktım ama karışık geldi biraz bazı özellikleri sevdim dediğim gibi eksikliklerde düzeltilirse süper olur :rolleyes:
Tatile nereye gittin. Ben izmir çeşme taraflarındaydım..

Back