Eski sistemde konu içinde arama yapabiliyorduk , yine yapılabiliyor mu , nasıl yapılıyor ?
Ben de eski sistemdeki cevap sayısına tıklayınca üyelerin yazdığı cevapları görebilme özelliğini istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sistemde konu içinde arama yapabiliyorduk , yine yapılabiliyor mu , nasıl yapılıyor ?
Ben de eski sistemdeki cevap sayısına tıklayınca üyelerin yazdığı cevapları görebilme özelliğini istiyorum.
En Büyük BJKEn Büyük FB:KK10:
:KK13:
:KK18:
:KK2:
:KK21:
:KK26::KK27:
:KK29:
:KK32:
:KK38:
:KK40::KK41:
:KK7:
![]()
Bir de ben önceden link vererek üyeleri yorumuma yönlendirebilirdim. Mesela 3. sayfadaki 5. yorum bana ait diyelim, o yorumdayken linki aldığım zaman ve link olarak paylaştığım zaman linke tıklandığında otomatikman o yoruma yönlenirdi. Şimdi öyle yapsam da konudaki ilk yorum çıkıyor karşıma.
Haaaah gördünüzmüüüü:)En Büyük BJKEn Büyük FB:KK10:
:KK29:
![]()
Bir de ben önceden link vererek üyeleri yorumuma yönlendirebilirdim. Mesela 3. sayfadaki 5. yorum bana ait diyelim, o yorumdayken linki aldığım zaman ve link olarak paylaştığım zaman linke tıklandığında otomatikman o yoruma yönlenirdi. Şimdi öyle yapsam da konudaki ilk yorum çıkıyor karşıma.
![]()
Mesajlarina gidersen ordaki link post u da icerdigi icin direk o mesaja gider ama topigin linkini verirsen ilk sayfaya gider. Eksiklikler zamanla duzelecektir. Bak smiley lerimiz gelmis bile.![]()
![]()