• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Ben de eski sistemdeki cevap sayısına tıklayınca üyelerin yazdığı cevapları görebilme özelliğini istiyorum.

Evet o da olmalı bence de .
Ayrıca konuyu kaç kişi okudu , şu anda kimler , kaç kişi okuyor onlarda olmalı .

Ismimizi tıklayınca " Beslemeler " diye bir seçenek çıkıyor . :KK13:

Son düzenleme:
Bir de ben önceden link vererek üyeleri yorumuma yönlendirebilirdim. Mesela 3. sayfadaki 5. yorum bana ait diyelim, o yorumdayken linki aldığım zaman ve link olarak paylaştığım zaman linke tıklandığında otomatikman o yoruma yönlenirdi. Şimdi öyle yapsam da konudaki ilk yorum çıkıyor karşıma.

Eskiden konunun altında kimler konuya bakıyorsa yazıyordu, bu mümkün mü tekrardan ??

Bir de ben önceden link vererek üyeleri yorumuma yönlendirebilirdim. Mesela 3. sayfadaki 5. yorum bana ait diyelim, o yorumdayken linki aldığım zaman ve link olarak paylaştığım zaman linke tıklandığında otomatikman o yoruma yönlenirdi. Şimdi öyle yapsam da konudaki ilk yorum çıkıyor karşıma.

Mesajlarina gidersen ordaki link post u da icerdigi icin direk o mesaja gider ama topigin linkini verirsen ilk sayfaya gider. Eksiklikler zamanla duzelecektir. Bak smiley lerimiz gelmis bile. :KK8:

Benndenedim siz yazınca linki verilen sayfa açılıyor :KK13:

En Büyük BJKEn Büyük FBEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK1::KK10::KK11::KK12::KK13::KK14::KK15::KK16::KK17::KK18::KK19::KK2::KK20::KK21::KK22::KK23::KK24::KK25::KK26::KK27::KK28::KK3::KK30::KK31::KK32::KK33::KK34::KK35::KK36::KK37::KK38::KK39::KK4::KK40::KK41::KK42::KK5::KK5::KK6::KK7::KK8::KK9:

Annniiimm özlemişim kuzucukları. :KK6::KK37::KK9:

Mesajlarina gidersen ordaki link post u da icerdigi icin direk o mesaja gider ama topigin linkini verirsen ilk sayfaya gider. Eksiklikler zamanla duzelecektir. Bak smiley lerimiz gelmis bile. :KK8:

Tamamdır o zaman öyle yaparım canım sağol. :KK15:

Back