- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ewet sıcaktı vallahKapadokya :) sonra tekrar bursaya ve kuzenle vakit geçirdim
izmir çok sıcaktır oralar sanırım :)
Henüz oraya elleyemiyoruz, yakın zamanda düzenlenecektir :)Kişisel rütbeyi nereden değiştiriyoruz acaba.. ?
orasıda sıcaktı çok güzeldiEwet sıcaktı vallahKapadokya nasıldı.. Kız hiç denize girmedin mi
Nasıl yani mobilden giremicez mi artikUygulamaysa eger ,bosuna girmeyin artik uygulama yok, kadinlarkulubu.com dan girecez artik.. ama hizlandi bu uygulamam sevdim.
Kullanici adimizin altinda yer alan "yeni uye" yazan yeri nasil degistiricem ya, bir turlu bulamadim
Cep tlfundan tabiki gireceğiz, yalnız KK uygulamasından değil internet üzerinden tıklayacağız KK'yı. Sık kullanılanlara da eklerseniz tamamNasıl yani mobilden giremicez mi artik
Batarya dayanmicak .s off ne zararı vardı o uygulamanın ?Orada gerekli düzenlemeler sonradan yapılacak, biz elleyemiyoruz üye olarak. :)
Cep tlfundan tabiki gireceğiz, yalnız KK uygulamasından değil internet üzerinden tıklayacağız KK'yı. Sık kullanılanlara da eklerseniz tamam
Boylesi daha hizli ve kullanisli,hem belki uygulama yeni duzenlemelerle tekrar gelir :)Batarya dayanmicak .s off ne zararı vardı o uygulamanın ?
aman yeni başka bişi yapmasınlarBoylesi daha hizli ve kullanisli,hem belki uygulama yeni duzenlemelerle tekrar gelir :)
İnfonuza hakkınızda bölümüne bakmayı denedinizmiaçtığım konuları göremiyorum
dediğiniz gibi birşey görmedim ben detaylı anlatırmısınızİnfonuza hakkınızda bölümüne bakmayı denedinizmi
Eki Görüntüle 1216249
bende teşekkür ederim canım tamda bunu arıyordumEki Görüntüle 1216271 Eki Görüntüle 1216272 Kendi nikinize tıkladıktan sonra işaretli yerde:)
Yeniliklere acik olmak lazim :)aman yeni başka bişi yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?