Teşekkür ederim.:)Ödül puanı mesajlarınızın beğenilme sayısına göre gönderilmiş ödüllerden oluşuyor.
işte bu mükemmel olmuş...
Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.
Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )
Bu yeni formatta üyelerin daha önce açtığı konulara nerden bakıyoruz? ''Açtığım konular'' kısmı yok bende.
Kendi açtığım konuları bile göremiyorum
İnanamıyorum ya! Sitede yazdığım bütün mesajları gösterecek bana neredeyse. Bakın siz de yapın çok şaşıracaksınız.
Yukarıda, sağ üst köşede nickinizin yazdığı yere tıklamadan tutun, avatarınızın sağında profiliniz yazan yere tıklayın
Hakkında ya tıladığınızda altta ''
- X tarafından gönderilen tüm içeriği arattır yazıyor oradan bütün mesajlarınızı görebilirsiniz. Hatta direk 10. sayfaya tıklayın en altta Daha eski mesajları bul yazıyor, bunu her sayfa sonunda yapabilirsiniz. Valla bu tam benlik, hiç sevmediğim şeydi eski mesajları bulamamak.
Sayfa numaralarinin yazdigi yerde 1. sayfadan sonra sola dogru kucuk bir ok var, ona tiklayarak istediginiz sayfa sayisini bulabilirsiniz, en olmadi browserda linkin yazdigi yerde "page-41" yaziyor mesela su anda onu kacinci sayfa isterseniz yazar enter a basarsaniz o sayfaya gidersiniz, ornegin page-37 vs.Eski tasarımda okumak istediğim sayfaya kolaylıkla gidebilirken yeni tasarımda forumdaki bir konuda istediğim sayfaya gidemiyorum. Örneğin 5000 sayfalık bir konunun 2500. sayfasına nasıl gidebilirim?
Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.
Kızlar sabır bakın Kazen ne demiş.Girmek istemiyorum,ağır,kötü demeyin nolurBen oyumu kullanıp geleyim
Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...
Sanki başkasının sitesi gibi davanıyorsunuzMerhaba,
Peki imza nereden değiştiriliyor biliyor musunuz yada bilen var mıSanki başkasının sitesi gibi davanıyorsunuz
Ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama yazayım.
Yeni mesajlar kısmında sadece konuyu açan kişi gözüküyor, konuya son yorum yapan, yaptığı yorum hakkında hiç bir şey yok, öncekinde kısmen görüyorduk bir konudaki hareketi.
Konuların sahibinin ismi için konunun ilk sayfasına ve ilk mesaja ulaşmak gerekiyor.
Açtığımız konulara ulaşmak zor, dıdını dıdısı. Sonra açtığımız konular listesinde hiçbir şey göremiyoruz yine en son kim yorum yapmış veya konuya yorum gelmiş mi bunu göremiyoruz.
Ben iphone dan giriyorum yukarı butonu yok. Artık yukarı yapmak yerine sayfayı kapatıyorum, yoruyor uğraşmak.
Ama en önemlisi de yorum akışında konuya girmemi teşvik edecek hiçbir şey yok. En son yorumu yapan vs.
Sanki hiç siteyi kullanmamış gibi bize sorunları soruyorsunuz, o kadar bariz sıkıntılar var ki. Sitede yapacak bir şey bulamıyorum.
Resimli konulara girdiğimde resimlere tıklayınız bazen yeni pencerede açıyor bazen albüm gibi bir şey çıkıyor ve resmi göstermiyor. Bu dediğim sorun ise MacBook safaride.
Takip edenler ve takip etiklerin kısmına hiç girdiniz mi? Gördüğüm en ilkel arkadaş listesi.
Laptoplarından kalkmayan çalışanlarınız içeriği ve üyeleri kurtarmaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyor gibi duruyor.
Böyle büyük bir kitleye hitap eden bir site için çok özensiz davranıyorsunuz bence. Yeni tasarımı hiç incelemediniz mi acaba değiştirmeden.
Peki imza nereden değiştiriliyor biliyor musunuz yada bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?