• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

yalnız özel msjlaşma sistemini çok sevdim söylemeden geçemiciiiiiiim :D

açtığıımız konular nerde bulamıyorum okuduğum konular kime ait önceden yazardı yazmıyo smileyler falan hiç bişey yok sevmedim ben bu kk yı androidden cevap yazamıyorum cevapla seceneği yok:mad:

Mesajlarımı arattım çoook eski mesajlar bile çıktı şoktayım :gözlerinipörtletmişsmile:

listemde ki arkadaşlarımın mesajları profilimde çıkmıyo çok eksikler var biz memnunduk eski siteden niye değiştiki
kimler online kimsenin ışığı yanmıyo
hem pro üyelerin bu sitede diğer üyelerden hiçbir farkı yok

Öylemi çıçek isimleri daha iyiydi ama
Siz isterseniz çiçek ismi yaparsınız:D
Evet öyle de yapabiliriz ama sitenin bir özelliğiydi o. Of çok eksik var, önceki geçişte bu kadar zorlanmamıştım ben...
Alışacağız inşaallah:)
listemde ki arkadaşlarımın mesajları profilimde çıkmıyo çok eksikler var biz memnunduk eski siteden niye değiştiki
kimler online kimsenin ışığı yanmıyo
hem pro üyelerin bu sitede diğer üyelerden hiçbir farkı yok
Canım Beslemelerde arkadaşlarının etkinlikleri http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details Bak canım burda düzenlemeler ve beslemler,beğeniler vs var.:)

KK kadınları çiçekdir zaten
smiley31.gif
alkış.gif
connie1sf0.gif
connie6og4.gif
flow.gif
smiley31.gif

Heh bak bunu bilmiyordum nevroşum:).Arkadaş etkinlikleri beslemelerde demek.Kızlar neşeniz yerine gelsin diye neşeli bi şarkı koydum:)

imza nasil kalkıyor??? yıllar önce yapığım ve sonrasında kaldırdığım imza geri gelmiş..

Evlilik çizelgem falan kaybolmuş onu nereden nasıl geri getireceğim bi bilen var mı :D

Profl mesaj yazinca burdaki gibi gozukmuor
konuda kim var flan belli degil bana oduller gelmis ama anlamdm ne oduludur nasl kullanirim diye bunlara cozum istiyorum editor... konuda kim var kim yok belli olsun eskisi gibi

Back