• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Pro uyelerı nasıl anlıcaz..

kımın kaç msjı var eskısı gıbı görsek ya..

yeni hali hic begenmedim msjlari bile nerden silcegimi konulara nerden bakacagimi bulamadim
cok karisik cokkk

Merhaba
Bu yollanan e-postaları almak istemiyorsanız lütfen profilinizden (burayı tıklarak)

- Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum seçeneğini kaldırırsanız sistem size asla e-posta yollamaz.

Aynı şekilde arkadaşlarınızın size mesaj yazdığı zaman da e-posta almak istemiyorsanız ;

- Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum

seçeneğini kaldırmanız yeterlidir.

E-posta adresleriniz asla 2. şahıslar tarafından gözükmez !

Sayın editor toplu alinti yapamiyorum:(:(:(:(:(:(:(

Elif hanım kk nın bide sohbet bölümü olsa ne güzel olur değil mi lütfen lütfen sohbet odası tüm üyelerle oradan yazışmak daha iyi olur zannımca:rolleyes::rolleyes:

Özel mesaj silmek istediğimde
Fatal error: Call to a member function deleteFromIndex() on a non-object in /var/www/html/forum/library/DigitalPointSearch/DataWriter/ConversationMaster.php on line 21

Alıntı yapacağınız mesajlarda hepsinde cevapla seçeneğine basarsanız yapılıyor toplu alıntı

ben alıntı ve toplu alıntı yapamıyorum. nerede bu butonlar

Himm evet anladim ama hemen cevap yazilan kisma geliyo.tekrar o sayfaya dönüp kaldigim yeri bulup okumam gerekiyo. Bunu nasil yapcaz

Elif hanım kk nın bide sohbet bölümü olsa ne güzel olur değil mi lütfen lütfen sohbet odası tüm üyelerle oradan yazışmak daha iyi olur zannımca:rolleyes::rolleyes:
Bunu bilmiyorum çoook eskiden vardı ama kavga eksik olmuyordu
ben alıntı ve toplu alıntı yapamıyorum. nerede bu butonlar
Oky cım burda olabilir sende yokmu:)
Adsız.jpg

Acaba genel ilerleyen konuları gördüğümüz bir sayfa vardı güncel artık o olmayacak mı o_O Çok kötü geliyor gözüme herşey lütfen eski haline dönsün kk bu değil :(

alıntılanan mesajı görüyorum ama o mesaja nerden tıklayıp da tekrar konuya dahil olabiliyoruz? Yeni düzenlemede bulamadım.Hangi konuda yapmışım o yorumu,kaçıncı sayfada kalmış anlayamıyorum.Tekrar cevap yazamıyorum.Yardımcı olur musunuz ?

yorumların düzenlendiği görülmüyor, bence bu mesaj düzenlendi diye yazmalı eskisi gibi yoksa yanlış anlaşılmalar çıkabilir, ben bi yorum yaparım, ilk yorum değiştirildiğinden yorumum anlamsız kalır gibi....

Back