- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
bak böyle. Ben mi görmüyorum. :)))
sadece bu kadar yazıyorsa,göremeyebilirsin tabi
ama ilginç :)
rütbe nereden değişiyor biliyormusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak böyle. Ben mi görmüyorum. :)))
Malesef bilmiyorum. Baktım bulamadım.sadece bu kadar yazıyorsa,göremeyebilirsin tabi
ama ilginç :)
rütbe nereden değişiyor biliyormusun?
bende bulamadım,inceledim amaMalesef bilmiyorum. Baktım bulamadım.![]()
Merhaba
Bu yollanan e-postaları almak istemiyorsanız lütfen profilinizden (burayı tıklarak)
- Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum seçeneğini kaldırırsanız sistem size asla e-posta yollamaz.
Aynı şekilde arkadaşlarınızın size mesaj yazdığı zaman da e-posta almak istemiyorsanız ;
- Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum
seçeneğini kaldırmanız yeterlidir.
E-posta adresleriniz asla 2. şahıslar tarafından gözükmez !
Sayın editor toplu alinti yapamiyorum![]()
yeni hali hic begenmedim msjlari bile nerden silcegimi konulara nerden bakacagimi bulamadim
cok karisik cokkk
Alıntı yapacağınız mesajlarda hepsinde cevapla seçeneğine basarsanız yapılıyor toplu alıntıyeni hali hic begenmedim msjlari bile nerden silcegimi konulara nerden bakacagimi bulamadim
cok karisik cokkk
Alıntı yapacağınız mesajlarda hepsinde cevapla seçeneğine basarsanız yapılıyor toplu alıntı
ben alıntı ve toplu alıntı yapamıyorum. nerede bu butonlar
Bunu bilmiyorum çoook eskiden vardı ama kavga eksik olmuyorduElif hanım kk nın bide sohbet bölümü olsa ne güzel olur değil mi lütfen lütfen sohbet odası tüm üyelerle oradan yazışmak daha iyi olur zannımca![]()
Oky cım burda olabilir sende yokmu:)ben alıntı ve toplu alıntı yapamıyorum. nerede bu butonlar
sağol canım. elifim peki toplu alıntıdaki buton nerede.Bunu bilmiyorum çoook eskiden vardı ama kavga eksik olmuyordu
Oky cım burda olabilir sende yokmu:)
Eki Görüntüle 1215309
Alıntı yapacağın mesajların hepsine basarsan çoklu oluyor oky:)sağol canım. elifim peki toplu alıntıdaki buton nerede.
Hayır.Sanırım onada bi ayar lazım:)Merhaba, eski mesajlar silindi mi, göremiyorum da?