- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jooker'in açtığı tüm konuları arattır deyince boş çıkıyor. Sende dolu mu?profil---hakkında--jokerin açtıgı tüm konular
şuan sorun var, öğlen açılıyodu konular şuan bende açamıyorumJooker'in açtığı tüm konuları arattır deyince boş çıkıyor. Sende dolu mu?
Bi kaç msjdan alıntılayarak cvb lamak artık yok mu ben mi bulamadım ?
Ödül puanı ne demek oluyor,bildirimlerde yabancı gelmiş birşey anlamadım![]()
ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...Sanki sitenin eski hali daha iyiydi, kullanımı daha basit, herşey daha kolay takip ediliyordu ama Önyargılıda olmamak lazım, belki zamanla alışırız...
Zamanla alışıyor insan. Birkaçgün sonra eski halini hatırlamayız bile, biraz zamana ihtiyacımız var. O kadar emek harcanmış, ellerine sağlık site yönetiminin.ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...
bi süre girip kendimi yormasam da olur yani...
o derece beğenmedim((
ay yok canım zaten 1 tane topiğe yazıyorum, diğerlerini okuyorum.Zamanla alışıyor insan. Birkaçgün sonra eski halini hatırlamayız bile, biraz zamana ihtiyacımız var. O kadar emek harcanmış, ellerine sağlık site yönetiminin.![]()
sorunlar sorunlarrr...
1- pro üyeler tekrar farklı renk olcakmı yazı rengi sabitleme vs olacak mı ?
2- smileylar gelecek mi ?
3- göz yorucu sayfalar
4- fazla reklamlar
5- açtıgımız konuları görememe, yazdıgımız msjlarda eksiklikler
6- atılan fotoların çok küçük gözükmesi
7- hamilelik takvimi, asker evlilik vs çizelgesindeki sıkıntılar
8- bazı üyelerin nicklerinde ki hatalar xxx falan eklenmiş
9- arkadaş listesi takibini rahatlıkla görememe besmele gibi saçma bi isme tıklamak zorunda kalma
10- albümlerin olmaması
11- çoklu alıntı yapmanın zor olması
12- konuyu kimlerin okudugunu görememe
bulursam daha yazcam![]()
bi de topikteki sayfa numaraları arasından istediğimiz sayfanın numarasını girip gidemiyoruz...
okunmayan ilk mesaja git diye anlamadığım bi buton var..
bazen son mesaja bazen ilk mesaja gidiyor..
ama tüm sayfaları okudum...
yazdığınız tüm sorunlara ben de takıldım..