• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Site bu haliyle daha profesyonel olmuş, beğendim. Ancak smile olayı gerçekten çok kötü. Bunu da düzeltirseniz çok iyi olur. Site başta karmaşık geldi ama 5 dk yetti çözmeye.

Nickim farklı çıkıyor.gülfuren aslında nasıl düzelteceğim? Bu arada site böyle çok güzel olmuş.

sitenin yeni halini hiç ama hiç beğenmedim... öncelikle ben gülücük vs gibi işaretleri resimli yapmaktan hiçbir zaman hoşlanmadım... ama site artık otomatikman mal gibi resimli hale getiriyor.
çoklu alıntı nasıl yapabileceğimi kırk saattir çözmeye çalışıyorum, şimdi buraya göz atınca anladım...
renkler ve yazı karakterleri kenardaki reklamların cavcaflılığının içerisinde boğulmuş gitmiş, hiçbirşey seçilmiyor, tık tık okuyup okuyup geçemedim, baya odaklanmam gerekti...
şuan çok ama çok yorucu site gibi geldi gözüme...
ayrıca mesaj kutum dolu diye mail gelip duruyor ama mesaj kutumu boşaltamıyorum, sürekli error veriyor.
profilime kimler bakmış nereden görüyorum bulamıyorum...
kimler çevrimiçi eski düzende altta çıkıyordu konuyu okuyan üye isimleri ve kaç ziyaretçi olduğu, şuan aptallaştım kimlerçevrimiçi anlamıyorum...
çok memnuniyetsizim şuan :(
aha üzgün yüz yaptım yine resimli yapıştıracak...
yaa zaten ben onları kullanmak istesem zaten eski düzende altta seçer koyardım, şimdi el mahkum koyuyor...
başka arkadaşların dediği gibi en alttaki yukarı tuşu yok...
sinir geldi tek tek yukarı çekmekten.
yöneticilere mesaj atayım dedim onu bile becerip bulamadım sonra geldim buraya yazdım...

Sanki sitenin eski hali daha iyiydi, kullanımı daha basit, herşey daha kolay takip ediliyordu ama Önyargılıda olmamak lazım, belki zamanla alışırız...

Sanki sitenin eski hali daha iyiydi, kullanımı daha basit, herşey daha kolay takip ediliyordu ama Önyargılıda olmamak lazım, belki zamanla alışırız...
ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...
bi süre girip kendimi yormasam da olur yani...
o derece beğenmedim :(((

ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...
bi süre girip kendimi yormasam da olur yani...
o derece beğenmedim :(((
Zamanla alışıyor insan. Birkaçgün sonra eski halini hatırlamayız bile, biraz zamana ihtiyacımız var. O kadar emek harcanmış, ellerine sağlık site yönetiminin. :rolleyes:

Albümleri göremedim.

Geçen çoğu beyaz çamaşırın içine kırmızı bir çamaşır atmışım. Makineden çıkan pembiş yığın gibi olmuş site. Bu saatten sonra değiştirilmez sanırım ama çok göz yoruyor. Bu kadar pembe bence çok yorucu olmuş, umarım daha sonra düzeltilebilir.

Zamanla alışıyor insan. Birkaçgün sonra eski halini hatırlamayız bile, biraz zamana ihtiyacımız var. O kadar emek harcanmış, ellerine sağlık site yönetiminin. :rolleyes:
ay yok canım zaten 1 tane topiğe yazıyorum, diğerlerini okuyorum.
bugün hiçbişey okumadım bile, benim gözler için çok ama çok yorucu bir düzen bu malesef :((
yazdığım topiği de hergün kontrol edersem sinir gelir bana burda, 3-5 günde 1 oku okur cevaplar çıkarım.
ya da arkadaşlarımla whatsupta falan konuşurum...

evet evet eski düzen gelsin... bari kullanıma alışana kadar renk ve yazı karakterleri eski haline gelsin...
ya mesajları seçiyosun sil butonu bile yok...
konuşmayı terk et var, ona basmaya bile tırstım biran topikten mi düşerim falan diye...

ay bi de aşağıda ne güzel bebeğimin takvimi çıkıyordu o da gitmiş...
tekrar yaptım nerden koyacağımı bile kurcalayamadım :(
o kadar çok şey aradım taradım ki çok yoruldum.
ya bi siteye biranda bu kadar çok değişim yapılmazki...
mesela geçende de renkler değişmişti ama bu kadar memnuniyetsizlik yaratmamıştı...
tamam değişime karar verilmiş çok da güzel hayaller kurulmuştur mutlaka ama tek tek alıştıra alıştıra yapılsa daha sorunsuz geçiş olurdu...

sorunlar sorunlarrr...

1- pro üyeler tekrar farklı renk olcakmı yazı rengi sabitleme vs olacak mı ?
2- smileylar gelecek mi ?
3- göz yorucu sayfalar
4- fazla reklamlar
5- açtıgımız konuları görememe, yazdıgımız msjlarda eksiklikler
6- atılan fotoların çok küçük gözükmesi
7- hamilelik takvimi, asker evlilik vs çizelgesindeki sıkıntılar
8- bazı üyelerin nicklerinde ki hatalar xxx falan eklenmiş
9- arkadaş listesi takibini rahatlıkla görememe besmele gibi saçma bi isme tıklamak zorunda kalma :D
10- albümlerin olmaması
11- çoklu alıntı yapmanın zor olması
12- konuyu kimlerin okudugunu görememe

bulursam daha yazcam :D

sorunlar sorunlarrr...

1- pro üyeler tekrar farklı renk olcakmı yazı rengi sabitleme vs olacak mı ?
2- smileylar gelecek mi ?
3- göz yorucu sayfalar
4- fazla reklamlar
5- açtıgımız konuları görememe, yazdıgımız msjlarda eksiklikler
6- atılan fotoların çok küçük gözükmesi
7- hamilelik takvimi, asker evlilik vs çizelgesindeki sıkıntılar
8- bazı üyelerin nicklerinde ki hatalar xxx falan eklenmiş
9- arkadaş listesi takibini rahatlıkla görememe besmele gibi saçma bi isme tıklamak zorunda kalma :D
10- albümlerin olmaması
11- çoklu alıntı yapmanın zor olması
12- konuyu kimlerin okudugunu görememe

bulursam daha yazcam :D

bi de topikteki sayfa numaraları arasından istediğimiz sayfanın numarasını girip gidemiyoruz...
okunmayan ilk mesaja git diye anlamadığım bi buton var..
bazen son mesaja bazen ilk mesaja gidiyor..
ama tüm sayfaları okudum...
yazdığınız tüm sorunlara ben de takıldım..

bi de topikteki sayfa numaraları arasından istediğimiz sayfanın numarasını girip gidemiyoruz...
okunmayan ilk mesaja git diye anlamadığım bi buton var..
bazen son mesaja bazen ilk mesaja gidiyor..
ama tüm sayfaları okudum...
yazdığınız tüm sorunlara ben de takıldım..

daha çok sorun var gibi gözüküyor
bakalım düzelir umarım :rolleyes:

Back