ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...
bi süre girip kendimi yormasam da olur yani...
o derece beğenmedim((
Bende bi süre girmiyeyim diyorum ama alışkanlık işte uzak kalamıyorum:))
Her girişimdede inşallah eski haline gelmiştir diyorum ama maalesef
Bir kaç günde alışılacak gibi değil bir çok eksik var bi çok detay görünmüyoe yorucu karışık ve eksik olmuş gibi bence
Eski haline dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok seviyorum kadınlar Kulübü'nü çok zaman geçiriyorum çok şey paylaşıyorum öğreniyorum ama bu hali olmadı sanki kadılar kulübü bu değil(
Eski halini istiyorum Kazen lütfeeeeeen duy sesimizi
canım cepten giriyosan öyle oluyor pcden giriyosan da chrome kullanırsan adblocklu hiç reklam görünmüyor ama cebe bişey yapmalılar bende en çok cepten giriyorumSitenin yeni hali cok kotu. Begeniler mesaj sayilari vs yok. Smileyler hadi neyse de reklamlar ozellikle telde kocaman kocaman gorunuyor. Bu defa hic zevk almadim kk da gezmekten...
Şimdi 400.000 üyemize il il mail atmaya başlayacağız doğum günü hatalı olan, şifresini bilmeyen her türlü sorunu yaşayan tüm arkadaşlara buradan yardımcı olmaya çalışacağız .....
Şifresi ile giriş yapamayanlar lütfen bu linkten (tıklayınız) bizimle iletişime geçsin.
E-postasına cevap alamayan 05453657552 / 054kdnlrklb numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilir.
Profilinizde yer alan bilgileri güncellemek için burayı tıklayarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Sadece doğum günü bilgisi bizim tarafımızdan değiştirilebiliyor. Uygulama bu şekilde, bizim bilinçli yaptığımız bir uygulama değil bu sebeple bu değişiklik için iletişim linkinden bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Girişi yaptıktan sonra sistem beni dışarı atıyor derseniz ve sitede çok daha hızlı gezebilmek için burayı tıklayarak Google Chrome ile sorunsuz sitemizde gezebilirsiniz.
canım cepten giriyosan öyle oluyor pcden giriyosan da chrome kullanırsan adblocklu hiç reklam görünmüyor ama cebe bişey yapmalılar bende en çok cepten giriyorum
bende hep cepten giriyorumeski halinde full site seçiliyordu inş. öyle bir seçenek olur yaaBende o dediginden zaten var da hemen hemen hic siteden girmiyorum. Pek kullanici dostu olmamis.
Evet ya cok ruhsuz. Bu ne arkadas smiley mi yani bunlar.bende hep cepten giriyorumeski halinde full site seçiliyordu inş. öyle bir seçenek olur yaahele şu smile ler çok çirkin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nokia-lumia-tavsiye-eder-misiniz.744744/ konu burdaYeni mesajlar'a tıklayınca, yeni açılan konular görünmüyor mu üstlerde? Zira yeni konu açtım, ama 15 dk önce gönderilen mesaj listelenmiş de, benim konum ortalarda yok
Yoksa artık kendi yazdığımız mesajları göremiyor muyuz forum takipte?
Profilinizde hakkında kısmında açılan tüm konular diye bir bölüm var orayı tıklarsanız konularınız görünüyor..Teşekkür ederim :) Peki, rica etsem sende Yeni Mesajlar listesinde de görünüyor mu bir kontrol edebilir misin?
Konu zaten çok dikkat çeken bir konu değil, güme gidecek cevapsız kalacağım diye korkuyorum
Profilinizde hakkında kısmında açılan tüm konular diye bir bölüm var orayı tıklarsanız konularınız görünüyor..
Profilinizi tıklayın üst kısımda etkinlik var orayı tıklayınca yeni mesaj yazılan konular,beğeniler,avatar değişimleri vs görünüyor.Beslemeleri tıklarsanız arkadaşlarınızın etkinliklerini görüyorsunuz.
Profilinizde etkinlikleri tıklarsanız sizin yaptığınız beğeni ,mesajlar vs görünüyor.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
ahhhh en sevdiğim şeydi o müthiş eski ifadeler smileyEvet ya cok ruhsuz. Bu ne arkadas smiley mi yani bunlar.
Sayfanın en altındayken yukarı çıkmak için buton yok eskisinde olduğu gibi.
Bende başa dön butonu gözükmüyor.altta başa dön butonuna tıkla
o zaman yukarı çıkarsın :)
bak böyle. Ben mi görmüyorum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?