Tek tek sorunları dinleyelim .....

ay valla canım zamanla alışırım diye şuan harcadığım vakitte bana yorgunluktan başka bişey olmadı...
bi süre girip kendimi yormasam da olur yani...
o derece beğenmedim ((

Bende bi süre girmiyeyim diyorum ama alışkanlık işte uzak kalamıyorum:))
Her girişimdede inşallah eski haline gelmiştir diyorum ama maalesef
Bir kaç günde alışılacak gibi değil bir çok eksik var bi çok detay görünmüyoe yorucu karışık ve eksik olmuş gibi bence
Eski haline dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok seviyorum kadınlar Kulübü'nü çok zaman geçiriyorum çok şey paylaşıyorum öğreniyorum ama bu hali olmadı sanki kadılar kulübü bu değil(
Eski halini istiyorum Kazen lütfeeeeeen duy sesimizi

sevgili k k yöneticiler i yeni sayfa düzeninizi hiç kkullanışlı değil çok zor ve yoruvcu eski haline dönmeli acil

Sitenin yeni hali cok kotu. Begeniler mesaj sayilari vs yok. Smileyler hadi neyse de reklamlar ozellikle telde kocaman kocaman gorunuyor. Bu defa hic zevk almadim kk da gezmekten...

Merhaba ,

Ben de eski halini arayanlardanım. Konuları okumakta , sitede gezinmekte eski halinden daha zor olmuş. Kazen , geçmiş sayfalarda altyapı tamamlansın gerekirse eski halini geri getiririz şeklinde bir mesaj yazmıştı.

Umarım eski hali geri gelir. Sevdiğimiz bu siteden ayrı kalmayız.

Sitenin yeni hali cok kotu. Begeniler mesaj sayilari vs yok. Smileyler hadi neyse de reklamlar ozellikle telde kocaman kocaman gorunuyor. Bu defa hic zevk almadim kk da gezmekten...
canım cepten giriyosan öyle oluyor pcden giriyosan da chrome kullanırsan adblocklu hiç reklam görünmüyor ama cebe bişey yapmalılar bende en çok cepten giriyorum

açtığım konulara nereden bakıcam yahu bulamadımmmm çok karşık olmuş alışmadımmm ;(

canım cepten giriyosan öyle oluyor pcden giriyosan da chrome kullanırsan adblocklu hiç reklam görünmüyor ama cebe bişey yapmalılar bende en çok cepten giriyorum

Bende o dediginden zaten var da hemen hemen hic siteden girmiyorum. Pek kullanici dostu olmamis.

Yeni mesajlar'a tıklayınca, yeni açılan konular görünmüyor mu üstlerde? Zira yeni konu açtım, ama 15 dk önce gönderilen mesaj listelenmiş de, benim konum ortalarda yok

Yoksa artık kendi yazdığımız mesajları göremiyor muyuz forum takipte?

Teşekkür ederim :) Peki, rica etsem sende Yeni Mesajlar listesinde de görünüyor mu bir kontrol edebilir misin?

Konu zaten çok dikkat çeken bir konu değil, güme gidecek cevapsız kalacağım diye korkuyorum
Profilinizde hakkında kısmında açılan tüm konular diye bir bölüm var orayı tıklarsanız konularınız görünüyor..
Profilinizi tıklayın üst kısımda etkinlik var orayı tıklayınca yeni mesaj yazılan konular,beğeniler,avatar değişimleri vs görünüyor.Beslemeleri tıklarsanız arkadaşlarınızın etkinliklerini görüyorsunuz.
Profilinizde etkinlikleri tıklarsanız sizin yaptığınız beğeni ,mesajlar vs görünüyor.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…