• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Eskiden ben konuların yanındaki mesaj sayısına tıklayıp üyelerin mesajlarını aratabiliyordum, bunu nasıl yapabilirim artık?

keşke online olan üyeleri görebilsek
bu şekilde kendimi baya yalnız hissettim

site bir an önce önceki görünüme dönmeli
bu şekilde çok cansız olmuş
insanın giresi gelmiyo

kimseler uğramıyo zaten
dün bu saatlerde baya hareketliydi burası
şimdi kimseler yok
ne okumanın tadı kaldı ne yorum yapmanın
siyaset topiği bile ıssız seçim olmasına rağmen

Son düzenleme:
Siteyi kullanamıyorum aradığımı bulamıyorum eski hali çok daha güzeldi kendimi hiç kadınlar kulübünde gibi hissetmiyorum
Eski haline dönme şansı varmı sitenin eski kk yı istiyoruzz lütfen Kazen..

Siteyi kullanamıyorum aradığımı bulamıyorum eski hali çok daha güzeldi kendimi hiç kadınlar kulübünde gibi hissetmiyorum
Eski haline dönme şansı varmı sitenin eski kk yı istiyoruzz lütfen Kazen..

Evet ben de istiyorum bunu. Gerçekten eski görünümüne dönebiliyorsa döndürülsün. Hiç gezinesim gelmiyor forumda, değiştiğinden beri buradayım.

Evet ben de istiyorum bunu. Gerçekten eski görünümüne dönebiliyorsa döndürülsün. Hiç gezinesim gelmiyor forumda, değiştiğinden beri buradayım.

Aynen bende site elimden alınmış gibi hissediyorum bütün gün defalarca takip ettiğim kk ya bütün gün girmek istemedim çünkü her girdiğimde aradığımı bulamayıp sinirlenip çıktım

Aynen bende site elimden alınmış gibi hissediyorum bütün gün defalarca takip ettiğim kk ya bütün gün girmek istemedim çünkü her girdiğimde aradığımı bulamayıp sinirlenip çıktım

Bir de Simon'un dediği gibi yalnız hissediyor insan kendini. Of bir önceki değişim bu kadar kötü değildi, düzelsin ya...

kib butonu nerede. bilen var mı

Mesajın altında rapor et olarak görünüyor kib.

Her sayfayi actugimda ilk yazilan mesaj sayfası geliyor önceden son mesaj sayfası acilirdi hep son yazilandan başladı sayfa bunu nasıl ayarlicaz yardimci olurmusunuz :(

smile kodlarını baska siteden buldum bende napiim siz yukleyeceksınız demi eklentisini kurtulcaz yoksa millet kafayı yer bukadar smile la :D

sigh.gif

fear.gif

computerprobs.gif

computerdestroy.gif

Bir de Simon'un dediği gibi yalnız hissediyor insan kendini. Of bir önceki değişim bu kadar kötü değildi, düzelsin ya...

ı

Evet çok yalnız hissediyorum kendimi yazdığım mesajı biri okuyormu emin olamıyorum hatta
Eskiden profilde arkadaşların mesajlarını görüyorduk şimdi öyle bi şey yok
Eski site çok daha iyidi bence ben bunu hiç beğenmedim ve kullanamıyorum
Ve ifadelerim yok çıkmıyor..

arama kısmına aradıgım kelımeyı yazdım error verdi ne diyim :eek:

Her şeye alışırım, zaten genel olarak sitenin yeni hâlini de çok beğendim ancak şu sayfa başı sadece 10 mesaj görüntüleme işi olmamış... Şimdilik öyle bir ayar yok ama umarım tekrar seçme şansımız olur, dakka başı sonraki sayfaya tıklamak çok ama çok keyifsiz oldu.

Son düzenleme:
öğlen açtıgım konuları görebiliyodum şuan göremiyorum aradıgınız sonuç bulunamadı diyor :eek:
hiç topiklere yorum yapasım gelmiyor ya uff alışılcak gibi değil :(

Bir de, şu gebelik ve kociş çizelgelerini görüntülememek için ayar var, ancak ben hâlâ üyelerin yazdıkları mesajdan uzun gebelik günlüğü görüyorum. O ayarı yapmış biri için sekiz satır yazı fazla olmuyor mu?

Bir mesaj yazıp editlediğimde, altında mesajımı sonradan tekrar düzenlediğime dair bir not çıkmıyor. Sanki mesajım hala ilk halindeymiş, ben ilk başta böyle yazmıştım gibi duruyor. Bence bu önemli bir detay. Yazılan bir mesaj sonradan değiştirildiyse ben bunu bilmek isterim.

Forumlar'a tıkladığımda bu uyarıyı alıyorum :

Fatal error: Call to a member function find() on a non-object in /var/www/html/forum/library/hae/pageskin/vivense.php on line 14

Bu mesajı görüyorsanız kurucular siteyi yenilemeye çalıştıkları içindir lütfen sabredelim :) :)Fatal error: Call to a member function find() on a non-object in /var/www/html/forum/library/hae/pageskin/vivense.php on line 14

Şuan sayfada 4 tane dev gibi reklam var nereye dokunsam reklama giriyorum. o_O

Back