Tek taşımı aşkım aldı...

:1no2:ben de 2 sene önce tektaş aldım ama enteresan olan sevgilimin evli olması ;(
ben sevinemedim...yüzüğe bakıp bakıp ağlıyorum...
o da içi buruk olarak parmağıma taktı..
üstüne kolye küpe aldı pırlanta ama gönlüm içim el vermiyor..takamıyorum...içim acıyo kızlarsenağlama

bence icin acisaydi hala bu iliskiye devam etmezdinklava:

yazık sanaaa .................. klava: nasıl üzüldüm anlatamam klava:
beter ol.

bence her kadın böyle bir durum karşısında o eşin yerine koymalı kendini bir de öyle düşünmeli
kocanız siz aldatıp başkasına tek taş taksaydı emin olun o zaman daha beter hissederdiniz.

Her ikinize buyuk bir " Aferin" ........Bu "cok onurlu (!) sevgilinin " talihsiz esinin yerine kendini koysan,sen ne hissederdin acaba,hic dusundun mu ..? Unutma, atalarimiz ne guzel soylemisler, yuva yikanin yuvasi olmaz diye...

Son düzenleme:
kızlar benim sevgilimde bana bir süpriz yapmıştı telede mesajlaşıoduk bana aşkım bir şey yollıcam bakar mısın dedi bende tamam dedi birde ne göriyim yüzük resimleri hemde 3 tane ben şok oldum ne diceğimi şaşırdım sonra demez mi hoşuna gitmedi galiba bir daha yapmam ama ben o an mutluluktan ağlıyodum dilim tutulmuştu uzak şehirlerdeydik msn tel ile görüşüoduk bende yok ondan değil çok şaşırdım çok hoşuma gitti dedim o zaman birini seç ben gelince parmağına takmak istiyorum ddi bende çok kararsızımdır o 3 yüzük resimlerinden bir tanesini zor seçtim ama kızlar inanın bir kız için o kadar mutlu verici ki uzaktayız birde böle bir şey düşünmesi ve bunu göstermesi o kadar mutlu etti ki beni:))

benimde hiç aklıma gelmezdi bir yüzüğün insanı bu kadar mutlu edeceği :) hayırlı olsun canım

2 sene önce sevgilimle kahvaltı yapacaktık evde. markete bişeyler almaya gitti. sonra bana kinder sürpriz yumurta almış. açtım hemen içinden hangi oyuncak çıkacak diye (bayılırım bu tür şeylere de) içinden bi tek taş çıktı (ne yalan söyleyeyim önce gerçekten onun içinden çıkmış sahte bişey zannettim!!)

böyle 1 dk anlamsız anlamsız baktım yüzüne. sonra hemen alıp parmağıma taktı, gerçekten duygulanıyor insan ki ben hiç romantik falan değilimdir.

daha sonra maddi sorunlarımız oldu, sattım ben de.. :sinifsinif:

hakkaten süpriz yumurta olmuş desene alkisalkisalkis
olsun sağlık olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…