Tek taşımı aşkım aldı...

1 saat mesafemde ama küs olduğumuz için 5 gündür görmedim hiç:gitme:
acaba oda bana barişmak için tektaş alırmıki:Saruboceq::kedi:

biz öyle kavgalar ettik ki hiçbirinde barışmak için teş taş almamıştı :) senin ki alır inşallah canım :1hug:

Ne güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Benim eşimde bana evlenme teklifini sürpriz bir şekilde yapmıştı..Elinde çiçekler kapımızın önüne gelmiş..ıstanbulda yaşıyor o bende Eskişehirde yaşıyorum. Aradı önce bi güzel sinir etti beni tribe soktu:) Sonra cama çıkmamı söyledi ama ben kaldım öyle..Koşa koşa dışarı çıktım..Sarıldım..Sonra yüzüğü çıkarttı..Benden yaşlar boşaldı tabi:) O arada annemde marketten geliyor..Demiş ki kıza bak nasılda kikirdiyor:))..Kim ki bu falan..Karanlık tabi..Sonra bir bakıyor ki ben:)) Ayyy süper bir duyguyduuu...Herkes yaşasın bu duyguyu inşallaahhh:)

Ne güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Benim eşimde bana evlenme teklifini sürpriz bir şekilde yapmıştı..Elinde çiçekler kapımızın önüne gelmiş..İstanbulda yaşıyor o bende Eskişehirde yaşıyorum. Aradı önce bi güzel sinir etti beni tribe soktu:) Sonra cama çıkmamı söyledi ama ben kaldım öyle..Koşa koşa dışarı çıktım..Sarıldım..Sonra yüzüğü çıkarttı..Benden yaşlar boşaldı tabi:) O arada annemde marketten geliyor..Demiş ki kıza bak nasılda kikirdiyor:))..Kim ki bu falan..Karanlık tabi..Sonra bir bakıyor ki ben:)) Ayyy süper bir duyguyduuu...Herkes yaşasın bu duyguyu inşallaahhh:)

ah bu erkekler nasıl da iyi biliyorlar bizi mutlu etmeyi di mi? :asigim:

canim benim yaaa ne güzel cok cok sevindim senin adina okurken bile cok duygulandim heyecanlandim....mutlulugunuz daim olsun.........:nazar:

daha benim yok tektasim bakalim alicakmi benimkide bana ......gerci benim pek ümidim yok ya hadi neyse fazla derinlere inmeyim aglarim simdi yoksa.........

darısı başıma artık 4 seneden beri bekliyorum sırnaşık şey

canım mutluluğun daim olsun inşallah....

ben 8 sene bekledim hayatım :)
ama senin moralini bozmayayım sonunda mutluluk var
darısı basına inşşah canım

Back