Tek taşımı aşkım aldı...

1 saat mesafemde ama küs olduğumuz için 5 gündür görmedim hiç:gitme:
acaba oda bana barişmak için tektaş alırmıki:Saruboceq::kedi:

biz öyle kavgalar ettik ki hiçbirinde barışmak için teş taş almamıştı :) senin ki alır inşallah canım :1hug:

biz öyle kavgalar ettik ki hiçbirinde barışmak için teş taş almamıştı :) senin ki alır inşallah canım :1hug:

zannetmem inattır asla almaz
neyse canım inan öyle duygulandmki okurken hep böyle olun hep birlikte olun

Ne güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Benim eşimde bana evlenme teklifini sürpriz bir şekilde yapmıştı..Elinde çiçekler kapımızın önüne gelmiş..ıstanbulda yaşıyor o bende Eskişehirde yaşıyorum. Aradı önce bi güzel sinir etti beni tribe soktu:) Sonra cama çıkmamı söyledi ama ben kaldım öyle..Koşa koşa dışarı çıktım..Sarıldım..Sonra yüzüğü çıkarttı..Benden yaşlar boşaldı tabi:) O arada annemde marketten geliyor..Demiş ki kıza bak nasılda kikirdiyor:))..Kim ki bu falan..Karanlık tabi..Sonra bir bakıyor ki ben:)) Ayyy süper bir duyguyduuu...Herkes yaşasın bu duyguyu inşallaahhh:)

ah bu erkekler nasıl da iyi biliyorlar bizi mutlu etmeyi di mi? :asigim:

canim benim yaaa ne güzel cok cok sevindim senin adina okurken bile cok duygulandim heyecanlandim....mutlulugunuz daim olsun.........

daha benim yok tektasim bakalim alicakmi benimkide bana ......gerci benim pek ümidim yok ya hadi neyse fazla derinlere inmeyim aglarim simdi yoksa.........

pamuk_helvacım darısı basına inşallah :)

o.....mavi.....o canım çok teşekkür ederim :)

darısı başıma artık 4 seneden beri bekliyorum sırnaşık şey

canım mutluluğun daim olsun inşallah....

ben 8 sene bekledim hayatım :)
ama senin moralini bozmayayım sonunda mutluluk var
darısı basına inşşah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…