Tek taşımı aşkım aldı...

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
kızlar inanın şuan çok duygusal bir moddayım
erkek arkadaşımla bugün msnden görüşüyorduk.ben istanbulda okuyorum o da bursada oturuyor
çocukluğumuzdan beri birlikteyz neredeyse
bugün konuşurken askım sınavların ne zaman bitiyor ne zaman geleceğin belli mi dedi
ben de evet aşkım 27sin de geliyorum dedim
hmm tamam sana bi süprizim var dedi
bu arada erkek arkadaşım sürekli süprizler yapar bana ayıptır söylemesi :asigim:
ben tabi meraklıııı...tutturdum nolur söyle lütfen ölürüm meraktan falan diye söylenmeye
her seferinde süprizini dayanamayıp söyler bana aşkım kıyamıo bana :)
yok söylemio bu sefer deli etti beni
neyse ikna ettim yine
peki o zaman gözlerini kapa dedi
tamam ama o zaman nasıl anlıcam acmam gerektiğini yazdıkalrını göremiyorum dedim
ben titretirim sen açarsın gözlerini dedi
ama nasıl heycanlıyım bu arada :kedi:
kapadım gözlerimi bekliyorum
titreşim geldi
heycandan bi süre gözlerimi açmayı unuttum
sonra bi açtım ekranda tek taş yüzük vaaaaaaar akannehir
hiç beklemiyordum öyle bir şey
ben şok oldum
gülerken birden ağlamaya başladım
ki ben dizilerde falan tek taşa tav olan kızlara uyuz olurdum
aha salağa bak tek taşa affetti adamı falan diye bizde affedilecek bir durum yoktu ama nedense tek taşa bi antipatim vardı hep o diziler yüzünden kaydirigubbakcemile3
ayy ben bi kötü oldum
ağlıyorum ama mutluluktan
ilk defa mutluluktan ağladım diyebilirim kızlar
muhteşem bir duyguydu ve hiç beklemediğim bir şeydi
meğer tek taş ne kadar iyi hissettiriyormus insanı
şimdi ise yerimde duramıyorum biran önce bursaya gitmem lazım

aranızda var mı tek taşa böyle tepki gösteren kızlar yoksa ben mi abarttım duygusallığı???

Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel böyle mutluluklar

canımm beniimmm :1hug: ne güzel bi mutluluk bu böyle erkek arkadaşın sanal ortamda bile ne kadar anlamlı davranmış =)
ikinizi de tebrik ediyorum ve sonsuz mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

Masallah canım :nazar: Allah tamamına erdirsin, dügün haberlerinide alırız insallah a.s.

canım valla tanımam etmem ama mutluluğunla mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin canım.sevgilinde çok ince nazik biriymişalkisalkisalkis

canim benim sevgilim trde ben yurtdisinda. benim dogum günümdü.
msnde konusuyoduk sonra kameralari actik benimki acildi sonra onunki acilcak bekliyorum böyle.. sonra görüntü geldiki birde ne göreyim tektasi koymus kirmizi bir kutunu icerisinde. ilk onu gördüm kamera acilir acilmaz. ama bende öyle bi baglandimki duygusalliga:) hic sorma aglamadim ama gözlerim doldu ne dedigimi bilmiyorum falan. dedimki dünyanin en sansli kiziyim ben:) o kadar hostuki cok güzel bambaska bi duygu. yani aslinda tektas yada maddi deger degil insani mutlu eden sadece karsindaki adamin böyle ince düsünebilmesi. yani kadinin ruhundan anlayabilmesi malum her kadin bayilir böyle seylere.. sonra izine gidincede takti parmagima hic cikarmam:)

canım valla tanımam etmem ama mutluluğunla mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin canım.sevgilinde çok ince nazik biriymişalkisalkisalkis

tanımasanız da mutluluğumu paylaşacağınızdan emin olduğum için yazdım ben de zaten canım kaydirigubbakcemile5

canim benim sevgilim trde ben yurtdisinda. benim dogum günümdü.
msnde konusuyoduk sonra kameralari actik benimki acildi sonra onunki acilcak bekliyorum böyle.. sonra görüntü geldiki birde ne göreyim tektasi koymus kirmizi bir kutunu icerisinde. ilk onu gördüm kamera acilir acilmaz. ama bende öyle bi baglandimki duygusalliga:) hic sorma aglamadim ama gözlerim doldu ne dedigimi bilmiyorum falan. dedimki dünyanin en sansli kiziyim ben:) o kadar hostuki cok güzel bambaska bi duygu. yani aslinda tektas yada maddi deger degil insani mutlu eden sadece karsindaki adamin böyle ince düsünebilmesi. yani kadinin ruhundan anlayabilmesi malum her kadin bayilir böyle seylere.. sonra izine gidincede takti parmagima hic cikarmam:)

haklısın canım önemli olan maddiyat değil tabi ki :) ama ben kendime de çok şaşırdım aslında.ben pek hoşlanmazdım tek taştan meğer bilinçaltımda bir sevgi gizliymiş tek taşa karşı :utangac:

oyyyy ben de çok özledim :sinifsinif: neyse ki cuma kavusuyoruz 1 hafta birlikteyiz inşallah.senin aşkın nerde ki canım:teselli:

1 saat mesafemde ama küs olduğumuz için 5 gündür görmedim hiç:gitme:
acaba oda bana barişmak için tektaş alırmıki:Saruboceq::kedi:

Back