- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
evet çok karıştı zamanında hep karşı çıktım karışma diye hepte yaptım dediğini ama iyiki yapmışım diyorum şimdi de ikinci öğretim yazacaktım birde
Pufff gerginim ben yaa( Ağlamak geliyor içimden
nolduu neden ağlamak istiyon kuzum:26:
heyecandanmı:26:
Bilmiomki canım yaa duygularım karışıkaman Eee gelmedimi daha kocişin daha burdasın sen
var canım var olmaz mı yarınki sınavlarımı saymazsak 4 sınavım kalddıki bunlarda en önemli sınavlarım maleseffcanım kaç sınavın kaldı çok var mı
Bende üniversiteyi dışardan okuyorum, ders çalışmam lazım ama bu kk yüzünden pek çalışamıyorum
ohh ohh menü zenginyayla çorbası
etli mantar sote
spagetti
ıspanaklı börek
salata
tatlıda hazır yufkadan baklava
hangisinden yedin diye bi sor hiç birinden yemedim
çünkü yaparken doydum
var canım var olmaz mı yarınki sınavlarımı saymazsak 4 sınavım kalddıki bunlarda en önemli sınavlarım maleseff
bende hep ara verdiğimde kk bakmadan yapamıyorum bağımlık yapıyor insana
ohh ohh menü zenginvalla şuan bu yemekleri görünce ve il dışında okuyunca insan anneciğinin yemeklerinin daha da kıymetini biliyorr
zengin olmasına şükür zenginde yaparken doydum halada yiyemedim bişeycik
ye de azıcık kilo yapsın sana
bennn bu saatte yicem haaaa görülmüş şey değil
kilomu benden uzak dursun
gerçi doğru saatte geç olmuş sen kilo almak istemiyomuydun yanlışmı okudum ki ben:44:
var canım var olmaz mı yarınki sınavlarımı saymazsak 4 sınavım kalddıki bunlarda en önemli sınavlarım maleseff
bende hep ara verdiğimde kk bakmadan yapamıyorum bağımlık yapıyor insana
ohh ohh menü zenginvalla şuan bu yemekleri görünce ve il dışında okuyunca insan anneciğinin yemeklerinin daha da kıymetini biliyorr
İyi geceler kızlar bir baktım ve gidiyorum uyumaya :) Selam vereyim dedim.
Selametle kalın yarın görüşmek üzere
günaydın nasılsın
iyi canım nolsum yaaa oğluşumla kahfaltı ettik daha işlerime başlamadan hemen buraya geldim