- 24 Aralık 2012
- 346
- 0
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
ahh canım geçmiş olsun dikkat et benimde bademcik sorunum var biraz üşütünce doluyor boğazım
teşekkür ederim geçmek bilmedi hiç dikkat etmiyorum midem alt üst oldu öksürük var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh canım geçmiş olsun dikkat et benimde bademcik sorunum var biraz üşütünce doluyor boğazım
heee eşimdede reflü var ve genetik olarak oğlumdada var biliyomusun
ilaç falan almadın mı daha sen
normal o zaman canım valla temzilik sevmem hiç bize de yarın misafir gelecekmiş annem yarın yaptırır artık derinlemesine
teşekkür ederim geçmek bilmedi hiç dikkat etmiyorum midem alt üst oldu öksürük var
hmm üzüldüm canım tedaviyle geçmiyor mu ben ilaç içmem hiç ondan iyleşemiyorum o zaman benim bebelerimde de mi olacak kıyamam ben onlara
zaten tersimden kaltım üstüne bide market işim vardı onu hallettim bide temizlik yaptım
almadım limonlu bal içtim sevmiyorum ilacı
ben çok severim temizlik yapmayı hatta bayılırım
niye dikkat etmiyorsun canım doktora git çok kötüysen
ben de hiç sevmiyorum temizlik yapmasını
dikkat et kendine soğuk şeyler içme sakın (bana bak hele analık iç güdülerim azdı herhall)
yok canım üzülme eşimin ailesinde hep varda ondan ...
illa hepsinde olcak diye bişey yok...
düzünli beslenmeyle kontrol altında tutuyom ikisininkinide
evlenince annelerinizi çağırır yaptırırsınız artık
ben anneme gelirsin de mi diyorum ne yaparsan yap kokarsan da ev senin diyor
evde ilaçlar var ben kışı hep böyle atlatıyorum yeniliyor tekrar ince geziyorum
iş başa düşünce öyle bi yapıyosun kiiiiii aklın şaşar
dikkat et ya hastalık kötü bu sınav dönemi dikkat et bari
Canım geldim sabah ama gözümü zor açıyorum yattım zor kalktım işlerim vardı onları halletmem gerekiyordu sen nasılsın tatlımgünaaaaydınnn behlülümmm nasılsınnn
Selam kızlar nabersiniz?
Önce bir selam vereyim, sonra geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler kaynattınız
Canım geldim sabah ama gözümü zor açıyorum yattım zor kalktım işlerim vardı onları halletmem gerekiyordu sen nasılsın tatlım