- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
heyecandan kıpır kıpır sındır sen şimdii
ah gençliğim ahhhh eski günler geldi aklıma
allah kavuştursunGünaydınn hatunlarrr:)) Bugün mutlu uyandım:) Gece sevgilime doğru yola çıkacağımYarın yemin töreni var
Bak bi çocuk hemen yaşlı hissettiriyor insanı:) Dur yavrum daha gençsin sen:) İçin seninde kıpır kıpır olmalı
benim kocişim başkadır yaaa
arada odunluğu tutar ama yine heyecanladırır hala beni
severim keratayı
sormaa seninde benim gibi oğlun olsunda gör bakıyım ne hale geliyon ben 86 kilodan 57 düştüm o olduktan sonra haberin varmı
Maşallah maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzuhemen evlenip çocuk yapmalıyım o zaman
Yapmayın etmeyin kıymayın vücudunuzamillet kilo vermeye çalışıyor ne paralar döküo rdiyetisyene spora bilmemneye sizde
Hoşgeldin
Valla kızlar ben de 1.60 boy 48 kiloyum, kilo almak için bebe bisküvisi yedim gittim tartıldım 47 kiloya düşmüşüm
Ah canım bi bilsen ne zor kilo almak. İnan kilo vermek kilo almaktan daha kolay. Bir diyet yapıyorsun, ne bileyim yediklerini azaltıyorsun spor yapıyorsun az yada çok veriyorsun kiloyu ama, kilo almaya gelince dünyayı yesen alamıyorsun :26:
Hoşgeldin şarjörün dolu geldin
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün bomba gibiyim ben
ben daha kendime gelemedim afyonum patlamadı daha
iyi olduğuna sevindim
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün bomba gibiyim ben
ben de hastalıkla uğraşıyorum öksürük bide boğazlarım acıyor sevindim iyi olmanıza
ben de hastalıkla uğraşıyorum öksürük bide boğazlarım acıyor sevindim iyi olmanıza
sagopa benim eşimde kilo almaya çalışıyo ama alamıyo midesinde asit fazlalığı varmış yediğini yediği gibi eritiyomuş mide
belki sendede öyledir doktora gitinmi hiç
gittim canım benim midemde de ülser var birde ben üzülünce strese girince yemek falan yemiyorum yiyemiyorum ondan eridim bittim :)
zaten tersimden kaltım üstüne bide market işim vardı onu hallettim bide temizlik yaptım