Bu sene moda olan tek omuzlu kısa bir elbise aldım bi düğünde giymek için ama saç şekline karar veremiyorum.Saçlarım bayağı uzun acaba yandan toplatıp açık olan tek omuza sarkıtsam mı diyorum.ne dersiniz alkisalkisalkis
bende sözüm için tek omuzlu elbise düsünüyorum
sac modeli arıyorum saclarımda uzun nası yaptırcagıma karar vermeedim
eşruhum ve pambık kıza yardım lütfennn resimli
kızlar bende ayni durumdan müzdaripim mezuniyet için tek omuzlu bi kıyafet seçtim..saçlarım uzun ve hafif dalgalı,topuz yapmak istemiyorum ama ne yapabilirim bilemiyorum..lütfen yardım edin bizlere :)
Bu sene moda olan tek omuzlu kısa bir elbise aldım bi düğünde giymek için ama saç şekline karar veremiyorum.Saçlarım bayağı uzun acaba yandan toplatıp açık olan tek omuza sarkıtsam mı diyorum.ne dersiniz alkisalkisalkis
Biraz yaşına ve elbisenin tarzına bağlı aslında. Yaşın çok genç değilse ve elbise altı dar inen ağır bir modelse ensede, elbisenin askısız tarafında duran bir toğuz çok güzel olur.
Elbise daha genç tarzda spor bir modelse yana doğru salabilir ya da dağınık topuzumsu bir model yaptırabilirsin.
tam bende bunu dicektim çok haklı arkadaş açık olan omuzunun tarafına yandan bi top topuz yaptır ve çiçeklede kombine edebilirsin süper oluryerimseniben