• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri tek omuzlu elbise için saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
96
40
Bu sene moda olan tek omuzlu kısa bir elbise aldım bi düğünde giymek için ama saç şekline karar veremiyorum.Saçlarım bayağı uzun acaba yandan toplatıp açık olan tek omuza sarkıtsam mı diyorum.ne dersiniz alkisalkisalkis

bende sözüm için tek omuzlu elbise düsünüyorum
sac modeli arıyorum saclarımda uzun nası yaptırcagıma karar vermeedim
eşruhum ve pambık kıza yardım lütfennn resimli

kızlar bende ayni durumdan müzdaripim mezuniyet için tek omuzlu bi kıyafet seçtim..saçlarım uzun ve hafif dalgalı,topuz yapmak istemiyorum ama ne yapabilirim bilemiyorum..lütfen yardım edin bizlere :)

ilk önce maşa
sonra dağınık topuz
tek omuza sarkan saç süper olur özellikle kumralsanız :)

Bu sene moda olan tek omuzlu kısa bir elbise aldım bi düğünde giymek için ama saç şekline karar veremiyorum.Saçlarım bayağı uzun acaba yandan toplatıp açık olan tek omuza sarkıtsam mı diyorum.ne dersiniz alkisalkisalkis

hayır tatLımm öyLe yapmaa

açık oLan omzunun tarafına yandan topuz yaptır ansene doğruu insin topuz anlatabildm mi ?

tamamlarsın elbisenle saçını müthiş oluyoo ...

ben baloda öyle bir elbise iyinmiştim, saçlarım da süper olmuştu. ama daha resimler elime geçmedi. alır almaz atarım buraya.

Biraz yaşına ve elbisenin tarzına bağlı aslında. Yaşın çok genç değilse ve elbise altı dar inen ağır bir modelse ensede, elbisenin askısız tarafında duran bir toğuz çok güzel olur.
Elbise daha genç tarzda spor bir modelse yana doğru salabilir ya da dağınık topuzumsu bir model yaptırabilirsin.

benimde gelinliğim tek omuzlu bende kara kara nasıl bır model yaptırıcagımı dusunuyorum

hayır tatLımm öyLe yapmaa

açık oLan omzunun tarafına yandan topuz yaptır ansene doğruu insin topuz anlatabildm mi ?

tamamlarsın elbisenle saçını müthiş oluyoo ...

tam bende bunu dicektim çok haklı arkadaş açık olan omuzunun tarafına yandan bi top topuz yaptır ve çiçeklede kombine edebilirsin süper oluryerimseniben

Back