Hayattan beklentine bağlı. Kıtı kıtına da geçinebilirsin.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayattan beklentine bağlı. Kıtı kıtına da geçinebilirsin.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
Biz size normal gelmemisiz siz de bana normal gelmediniz.Biz tekmaasla geciniyoruz.2500 lira esim calisiyor.mesai olursa 3000 i buluyor.iki kucik cocuumuz var uc yas ve 9 aylik.kira yok gayet rahat geciniyoruz gezeriz yeriz iceriz kararinca.birikm bile yapiyoruz burda 5000 6000 ile gecinemeyenler bana pek normal gelmedi.ilerde calisicam bende ins.konu sahibi calisma bunaldiysan evde oturmanin tadi da baska kolemisin kendini zorlama kannatkar olursan gul gibi gecinursin...
Ankara = Gimsa market. Gidin ve fiyat farkini gorun![]()
her seyden 3-5 fark ediyor, kasada toplamda kar ediliyor. Ben sadece et urunlerini tercih etmem, kasaba gitmeyi tercih ediyorum.Çok merak ettim ne kadar fark olabilirki
her seyden 3-5 fark ediyor, kasada toplamda kar ediliyor. Ben sadece et urunlerini tercih etmem, kasaba gitmeyi tercih ediyorum.
Ama ayni marka çay, ayni marka tuvalet kagidi, bebek bezi, deterjanlar vs fiyatlari cok daha uygun.
500 e hala ev var mı ya? Geçinilr canım ben çalşmyrm çok şükür geçinyrz. Kocamın aldığı maaş kadar standartımız:)Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
rica ederim, size en yakin olan şubesinin evinize kadar servisi olabilir, oyleyse donuste rahat olur.
Tesekkurler bilgilendirme icin oyleyse cok iyi bide uzak olmasaymis iyiymis![]()
Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500
detayli yazacam. cok uzun suredir cok yogun calisan ve cocugu ile vakit geciremeyen biri olarak benim de hayalimdi. uzun sure bırakmazdim ama 2. cocukla birlikte 3 yil kadar falan ara vermeyi dusunuyordum. eski isimin ortami cok kotuydi. hamileyken atandim. 2 yil ucretsiz izin hakkimi sonuna kadar kullanırım dedim ama sanirim kullanamicam.
sebeblerini detayli yazicam. benim hayalimdeki gibi olmamasinda kv faktoru ve bebegin ufak olmasi da var tabi. ustelik esimin duzensiz geliri var. ortalamaya vurunca anca asgari ucret kadar.
hayalim 1) kendi kendime stressiz uyanmakti. bebekten dolayi duzensiz uyuyorum ama esime bırakıp yada kv ye birakip istedigim kadar uyuyabiliyorum. ama cok uyuyorum. uykumdan da bisi anlamiyorum stresli uyuyorum fazla uyudugumu dusunerek.
hayalim 2) calisirken her zaman daginik ve çoğunluk yemeksiz olan evimi piril piril yapmak ve ogluma cesit cesit sevdigi şeylerden yapmak. bu da olmadi. evimiz asiri dagiliyor. temizliyorum ertesi gun aynisi. abartisiz ama asiri daginik ve pis oluyor. yemek de oyle duzenli yapamadim uyku duzensizligimden. yapıyorum ama yine yalap salap kolayindan.
hayalim 3) erteledigim hobilerim icin kurslara gitmek. evde sevdigim hobileri yapmak. bunu da bebek kucuk oldugundan falan yapamadim.
yine bebek ufak olduğundan fazla gezmeye dw gidemiyorum. evde kv de var. iyice hersey batmaya ve bunalmaya basladim. cenemi sıkıyorum gece gunduz. yazin ise baslicam. hersekilde yazin calisacaktim 1-2 ayda olsa. seneye belki hayalimdekileri daha cok yaparim bebek buyuyecegi icin ama yine de en azindan yarim gun yarm maas seklinde de olsa baslayacagim.gibi gorunuyor.
sizde bir yillik ucretsiz izin hakkinizi kullanin bir deneyin. yada geri donus hakkiniz da var nasilsa cok bunaldiysanız deneyin akliniz kalmasın
zaman zaman bende bunalıyorum ama seviyorum da çalışıyorumBen de memurum. Cok bunaldim calismakta artik evde oturmak evime aileme vakit ayirmak istiyirum yemek yapmaya bile ueseniyorum calisinca
Yorumunuzu özellikle dikkatle okudum çünkü bende iş hayatından çok bunaldım, arada bir bebek yapsam ayrılsam mı diye düşünüyorum bankacıyım nefret ettim resmen.
Ama hayaller hayatlar bir olmamış sizde, bende de kv faktörü olacak büyük ihtimal, boş kaldığım an bana saracak gibi düşünüyorum....
Bilemedim şimdi bu yorumdan sonra. En iyisi ücretsiz izin denemek galiba.
Ben de kv den korkuyorum zaten kayinbabam vefat ettigi icin haftanin 3 gunu ordayizordayız ge evime vakit ayıramıyorum yemek yapmaya İş temizlik yapmaya bile üşeniyorum
benim kv faktoru daha ileri boyutta benle yaşıyor. kesinlikle once ucretsiz deneyin..herkes bir degil belki siz cok huzurlu ve mutlu olursunuz. ben yapamadim henuz. calisirken de cok mutsuzdum gerci ama bilemiyorumYorumunuzu özellikle dikkatle okudum çünkü bende iş hayatından çok bunaldım, arada bir bebek yapsam ayrılsam mı diye düşünüyorum bankacıyım nefret ettim resmen.
Ama hayaller hayatlar bir olmamış sizde, bende de kv faktörü olacak büyük ihtimal, boş kaldığım an bana saracak gibi düşünüyorum....
Bilemedim şimdi bu yorumdan sonra. En iyisi ücretsiz izin denemek galiba.