Zaten sorun bu.karın doyurmak.eğer rahat rahat geçinebilecek kadar iyi bir işe başlasa nişanlım zaten bunları yaşamak zorunda kalmayız
bende merkezde kaldım..yüksek lisans yaptım üniversitede
iyi hoş yerde , akşam hava karardımı kimse yok sokaklarda
gezilecek yerde yok
bir de binalar çok eski merkezde..benim kaldığım yer tabiri caizse tam bir harabe idi...karşısında da lokal vardı:)) geleni gideni belli..şarhoşu mu dersin,orada çalışan kadını mı dersin,gürültüsü mü dersin..apartmanın kapısının kilidi bozuktu ve hep açıktı..akşamları okul geç bitiyordu.apartmana girerken korkuyordum:)) biri çıkacak sanıyordum...ne kavgalar oldu orada:)
neyse Allahtan başıma bişi gelmedi....aslında bazen özlüyorum orayı..
valla canım ben konyayı severim, okurken zaferde oturuyordum orası cıvıl cıvıldı. sorunum aslında kayınvalidemle aynı şehirde yaşamak istemem. yatıp kalkıp başka şehirde iş bulsun diye dua ediyorum:Saruboceq:
Biz üç kız kardeşiz...
Ablamın biri ve ben Ankara'dayız....
En büyük ablam ise bu sene Didim'e gelin gitti....
Başlarda zor oluyor ama onun mutlu ve huzurlu haberlerini aldıkça rahatlıyoruz...
Üzülme canım sen mutlu ol eminim ailende mutlu olacaktır...
Herşeyin hayırlısı....
ah canım ahh.yarama parmak bastın)) bende istanbuldan hataya geldim.öncelikle aklımızda olan bi fikir değildi ama şartlar gereği geldik.öncelikle dikkatetmen gereken mantığını kullanman..anne-baba yeri doldurulmaz ama herkesin yeri ayrı.yuva başka bişey sevdiğin adamı bulmuşsan seni mutlu edicekse ne ala?yalnız kalıcaksın gittiğin yerde doğumun olucak hasta olduğun zamanlar olucak,eşinle tartışacaksın kafanı dağıtmak için bi yere gitmek istesen bu en yakın kişi annendir gidemiceksin eğer küçük bi yerde yaşıcaksan ve maddi sıkıntın olucaksa alıştıklarından gezip tozmalarından herşeyinden ödün vericeksin.eşinin ailesi iyi insanlarmı seni sahipleniceklermi?iyi incele,
ben buraya geldiğimde 2 sene kendime gelemedim.perdeleri açmazdım balkona çıkmazdımki istanbulda olmadığımı unutayım farzedelimki ist.da evimde oturuyorum demek için.ama aştım.bi arkadaşın dediği gibi annenlerde yerin bi yere kadar olur evlenince..istersen bi mahalle ötede ol.mesafeli oluyosun ne de olsa.şimdi kızımla gidince senede 15 gün zor kalıyorum.eşimin ailesi çok maraza çıkardı önceleri şimdi maşallah herşey yolunda.sabırlı olunca herşey düzelir.seviyorsan eşinden memnun olucağına eminsen sorunların en aza iner..sevgiler
ilerde bi bebeğin olunca ailene bağlılığın kat kat artıcak ama unutma ki önemli olan mekan değil sen sık sık ararsın yine, her tatilde her fırsatta ziyaretlerine gidersin.. tadını çıkar sevginin.. onlar da senede bir iki gelseler daha tatlı olur düşünme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?