R
Roselin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Roselin
-
bende kaç gündür bunları düşünüyordum hatta konu açmayı bile düşünmüştüm.gerçi bizim nerede yaşayacağımız henüz belli değil ama iki seçeneğimiz var gibi.ya o eş durumundan benim yanıma gelecek.ki kalbim bunu istiyor.çünkü iki kız kardeşiz biz.kız kardeşim gurbette gelin bir sene önce evlendi.anlayacağınız annem babam ve ben kaldık.sağlık problemleri var annemle babamın korkuyorum işte.yanlız kalmalarına gönlüm razı olmuyor.benim yanıma tayin istemesi için annesini ikna etmesi gerekiyor.bizde birde böyle bir sorun var.6 çocuğu var hepsi aynı şehirde ve yakın yerde dibinde yaşıyorlar ama hala benimkinden medet umuyor kadın.evin en küçük oğlu annesi ona güveniyor.sanki diğerlerini başkası doğurdu.sırf bu yüzden daha yüz yüze gelmeden geriliyorum sinirleniyorum.neyse diğer seçenekte onun bulunduğu şehirde yaşamak.yani 950 km uzağa gitmek.işimi bırakmak.belki ev hanımı olmak ki hiççç istemiyorum alışmışım ben çalışmaya.anlayacağınız düşününce boğuluyorum.ama çok seviyorum onu.ne yapıcaz bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız nişanlımın ailesine gelince sanırım beni pek benimsemiyorlar.benden önce bi gelinleri var ve çocuklarıda oldu.herşey onun hakkı diye düşünüyorlar.çok üzülüyorum ama nişanlım benim yanımda olursa korkularım tedirginliklerim azalıcak
büyük gelinin hakkı olan neymiş anlamadım? benim de bi korkum bu. kaynanayla ilişkimiz pek iyi başlamadı, iyice yalnız mı kalırım diye düşünüyorum işte:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?