- 9 Temmuz 2023
- 273
- -8
- 18
- 26
- Konu Sahibi pamuklusekeriz
-
Hic ama hic kavga edesim yok kavga etmekten cok bunaldimEşinizle ciddi bi konuşma yapın, gerekirse kavga edin ama sert ve kararlı olun. Bi kere konuşup değişmedi diye gönlünüze küsmeyin. O ne öyle? Yeğenini de vakitlice evine gönderin. Herkes yerini yurdunu bilsin. Anası, babası olmasa neyse.
Eşinizin size olan ilgisini soruyorum. Tepki gösterince inatlasiyormus. Hep mi böyle ilgisizdi?Hayir son 1 yildir flim izlemeye basladilar ama onceden bu kadarsik degildi ayda 1di sonra hafta 1derken simdi 2 gune bir
Evet hep kendini ustun tutar beni cok kiskanir benimle her konuda inatlasir ve bu hayatta tek knun yaptigi dogru o essek gibi calisir cabalar ben gunumu gun ederim bu sekildeydi kavga ederdik surekliEşinizin size olan ilgisini soruyorum. Tepki gösterince inatlasiyormus. Hep mi böyle ilgisizdi?
Soguk davraniyorum onun yaptigi gibi gormezden geliyorumSizin tavrınız ne bunu yaptığında? Normal gibi mi davranıyorsunuz? Belli ki on normal geliyor.
Keske suanda buna imka im olsa inanin 1 dakika dahi durmaz hemn bosanirdimBoşan...
Malesef oglum onlarin kiziyla oyun oynamayi cok seviyo onun kizi bize geliyo bizimki oraya gidiyo ve oglum icin bunu yapamam cok seviyo zaten baskada arkadasi yok istenmedigni hissettirmeye calisiyorum ama anlamiyo belki musait değildim haber dahi vermek yok esimle beraber geliyo daha simdi gitti desem inanirmisinizYeğenin ebeveynleri ile görüş ‘akşamları çocuğunuzu istemiyorum’ de.
Benim çocuğumun babaya ihtiyacı var zaten göremiyor babasını de. Evde de rahat ettirme gelmesin.
Eşin gelir gelmez çocuk seni özledi akşama kadar ağladı diye ver kucağına.
Sadece eşinle konuşunca kıymete biner çünkü yeğeninin anne babası çocuklarının istenmediğini bilirse önlem alırlar.
çıkmamasını dileyelim o zaman ama siz mutlaka kendinizi bir alanda geliştirin.Mantikli aslinda bana bi zarari yok es kisisinin yemek yapmasan niye yapmafin bile demez brn en iyisi kendimi biraz gelistirerk bi is bulup daha sonra kendi haytmi duzene sokarim tabi bu bi kac yil icinde baska sorunlarda olmazsa
İnsallahçıkmamasını dileyelim o zaman ama siz mutlaka kendinizi bir alanda geliştirin.
Haftada 2 olsa keske bi gun gelip diger gun gelmiyo malesef bi yasantimizda kalmadi zaten esimi 2 saat goruyodum oda yok artikYeğeni neden haftanın iki günü geliyor? Bu adamın kendi çocuğu var bi zahmet onunla ilgilensin. Söylesin ailesine göndermesinler çocuğu. Aa insanlardaki rahatlığa bak!
E konuşun ailesiyle? Direkt söyleyemezsiniz, bu hafta şu işimiz var haftaya gel diyerek süreyi ayda ikiye falan düşürün. Yavaş yavaş kesin çocuğun ayağını.Haftada 2 olsa keske bi gun gelip diger gun gelmiyo malesef bi yasantimizda kalmadi zaten esimi 2 saat goruyodum oda yok artik
Esim elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi bana triplencek ve kavga cikarticak sonundadaE konuşun ailesiyle? Direkt söyleyemezsiniz, bu hafta şu işimiz var haftaya gel diyerek süreyi ayda ikiye falan düşürün. Yavaş yavaş kesin çocuğun ayağını.
Neden konuşmadın ?İyi akşamlar hanımlar 5 yıllık evliyim 1 oğlum var 4 yaşında.
Benim derdim evliligi tek tarafli olarak yaşıyorum evlilik denirse tabi buna.
Eşim esnaf sabah 10 da gidip aksam 10 da geliyo esimin yiğeni 2 güne bir kesinlikle bizde ve beraber flim izliyolar. Ben tek başıma kaliyorum 2saat boyunca yigeni ile ilgileniyo ve 12 de gidiyo yigeni.
Ve uyku saati geliyo oğlumu odasında uyutup odaya gidiyorum ve eşim oturma odasında uyuyo haftada belki 2 gün benimle uyuyo. Bu evlilik nereye kadar devam eder veya ne yapmam gerekiyo bu konu hakkinda konusmadim ama sogudum esimden ve baya uzaklastik.
Konusmanin sonunda ne yapar ne eder beni suclu cikartirdi her zamanki gibi ben ona 1 kelime edersem esim malesefki 500 kelime ediyo asla cenesi durmaz kavga veya tartisma durumunda ama normal zamnlarda agzini. İcak acmaz konussaydim eger halada gecerli taa 6 7 yil onceden baslardi gunumuze kadar icindeki kn nefret herseyi tekertekerkusardisadece ben de degil cevre aile akraba herseyi birbirine katip karistirip en son ben bu adama ne dedim bu adam ne anlatyo diyip agliyodumNeden konuşmadın ?
Maddi manevi boşanmayı kaldirabilecek misin ?Konusmanin sonunda ne yapar ne eder beni suclu cikartirdi her zamanki gibi ben ona 1 kelime edersem esim malesefki 500 kelime ediyo asla cenesi durmaz kavga veya tartisma durumunda ama normal zamnlarda agzini. İcak acmaz konussaydim eger halada gecerli taa 6 7 yil onceden baslardi gunumuze kadar icindeki kn nefret herseyi tekertekerkusardisadece ben de degil cevre aile akraba herseyi birbirine katip karistirip en son ben bu adama ne dedim bu adam ne anlatyo diyip agliyodum
Manevi olarak hazirim asla yoklugunu hissetmem ama manevi olarak sifirim malesefMaddi manevi boşanmayı kaldirabilecek misin ?
Maddi olarak sifirim yazmak istemistimManevi olarak hazirim asla yoklugunu hissetmem ama manevi olarak sifirim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?