• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek isteğim kendi ayaklarım üzerinde durabilmek

canım yazdıklarını okuyunca ne dıcegımı bılmıorum nerde oturdugun hakında bı bılgımde yok ama sunu soylım sana bulundugun yer neresı ıse neten arat beyaz masa dıye oranın telını ara beyaz masadakı calsıanlara durumunu ılet sana yardımcı olucaklardın emınım

yazdıklarınız beni çok duygulandırdı :14:
hamile duası kabul olur derler, siizn için dua edeceğim Allah yardımcınız olsun.

ahhh canım seni çok iyi anlıyorum.
Ben bekarken babam el üstünde tutardı kusursuz bi çocukluk dönemi geçirdim ama sonrasıı
eloğlu neler etti neler
bende öyle çaresizdim ki ama Allah yardım etti tuttu elimden şimdi kimseyi takmıyorum
inşallah sende tez vkitte kurtulursun.

canım yazdıklarını okuyunca ne dıcegımı bılmıorum nerde oturdugun hakında bı bılgımde yok ama sunu soylım sana bulundugun yer neresı ıse neten arat beyaz masa dıye oranın telını ara beyaz masadakı calsıanlara durumunu ılet sana yardımcı olucaklardın emınım

tşk ederim yarın arayacağım tşk ederim.

allah yardımcın olsun canım. inşallah evlatlarınla istediğin hayata kavuşursun. bende sana bir fikir vermek isterim. evde olduğun zamanlarda el işleri yaparak ta değerlendirebilirsin yarım gün çalışıyorum demişsin ya diğer yarısında da evlatlarının başındayken el işleri yapabilirsin. bir fikir sadece :17: Allah yardımcın olsun tekrar

allah yardımcın olsun canım. inşallah evlatlarınla istediğin hayata kavuşursun. bende sana bir fikir vermek isterim. evde olduğun zamanlarda el işleri yaparak ta değerlendirebilirsin yarım gün çalışıyorum demişsin ya diğer yarısında da evlatlarının başındayken el işleri yapabilirsin. bir fikir sadece :17: Allah yardımcın olsun tekrar

hiç zamanım olmuyorki zaten avonda koşturuyorum + sabahlarıda erken kalkıp yemeğimi kızlarımın kahvaltısını yapıp çıkıyorum. satış içinde sürekli sokaklardayım eve gelnce yorgunluktan halim kalmıyor yemek hazırla evi topla saat zaten geç oluyor..birde el işi kalmadıki artık çevremde bile yapmıyorlar artık. ilginede tşk ederim...

zamanının olmayışını anlıyorum ama çeyiz için hala insanlar elişlerini satın alıyorlar. bende satmak anlamında değil ama uğraşmayı sevdiğim için elişi yapıyorum o yüzden bir fikir vermiştim sadece. Tekrardan Allah yardımcınız olsun.

anlıyorum sizi allah bu kadınların yardımcısı olsun ama peşini mbırakmamak lazım çeşitli kadın kuruluşlarınna giderseniz yardımcı olurlar muhakkak

Back