Tek isteğim kendi ayaklarım üzerinde durabilmek

Allah yardım etsin arkadaşım..

İnşallah kızlarınızı da sağ sağlim yetiştirip birer meslek sahibi yaparsınız..

Eşinize diyecek söz bulamıyorum..

ben hep polis ve öğretmen olmak istemişimdir hayalim hep oydu birde ehliyet almaktı. hiçbiri olmadı allah onlara nasip eder inşallah. ben eşimi hergün allaha havale ediyorum. Allahtan tek dileğim bana bir kapı açması...

sizde haklısınız. sizede hak veriyorum. ama inanın hayatım yaprak dökümü. çaresizim dört duvar arasına sıkışmış çıkış yolu bile olmayan bir odada düşünün beni...

kimse haaytıı dört dörtlük yaşamıyo o yzden anlamaya çalışıyorum.Madem çalışıyosunuz ve zor da olsa çocuklarınıza bakıyosunuz eşinize nede katlanıyosunuz ? o ssizin başınıza kötülk getirmeye devam edicek. Baba evine gitmeseniz bile büyük ihtimalle kirayı siz ödüyosunuz , çocukalrınızla yeni bi hayata balayablirsiniz.Zorluk çekersnz elbette ama en azından boşuna kürek çekmiş olmazsınız

benim kazandığım para sadece gıdayı karşılıyor eşimin ailesi elektrik su ve aidatı ödüyorlar dediğim gibi eşim olaacak adam kirayı hep gecikmeli yatırıyor. her işinde başarısız biri. ailesinin de bize yardımının tek sebebi aman ayrılmasınlar başımıza kalır. kayınpederime birgün dedimki oğlunuz evlenilecek biri diil evet haklısın kafasız dedi.. ama işte iş işten geçti birkere. babam ölmeliydi annem diil annemle beraber yaşayacaktık biz ((

allah yardımcınız olsun..dualarım sizinle..
asla unutmayın allahım bir yerden kapıyı kapatırsa bir yerden mutlaka açar..
siz çok sabırlı,kendini çocuklarına adamış bir kadınsınız..
allah böyle namusuyla çalışan çocuklarının rızkını kazanmak için uğraşan bir anneyi korumaz mı hiç?
o çocuklara yardım etmez mi hiç?tabi ki edicek..siz sadece dua edin..

bu arada tahsiliniz nedir?liseyi bitirmediyseniz açıktan okuyun bence.
sonra güzel bir iş bulabilirsiniz.hem çocuklarınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz.
hemde ne o adamın eline ne de babanızın eline bakmassınız..
allah kolaylık versin..

ben bişeyi anlamadım mazur görün lütfen ,ekmek paranız yok internetiniz mi var ???

öncelikle Allah yardımcınız olsun anladığım kadarıyla sorumsuz kendine bile hayrı olmayan bir insanla evlisiniz çocuklarınızı emanet edebileceğiniz kimse yokmu sigortalı bir işe girebilirsiniz kendinize güveninizi yitirmeyin çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durabilir ekmeğinizi taştan çıkartacak bir azminiz var sonuçta çocuklarınıza kendiniz bakabilir sigortalı bir işe girdiğinizde çocuklarınız da sizin sigortanızdan yaralabilir.

küçük kızım henüz 2 ye gidiyor ve öğlenci onu bırakabileceğim kimse yok. okula bırakır bırakmaz direk işe gidiyorum. büyük kızımda tek başına öğleden sonraları evde, akşam küçüğü okuldan ablası alıyor, ben şartlarımı emin olun zorlayarak çalışıyorum... ilginizede tşk ederim..

dediğim gibi yine söylüyorum küçük kızımdan dolayı BEN BÜTÜN GÜN ÇALIŞAMIYORUM. hangi firma beni yarım gün işe sigortalı alır ... allaha şükürki böyle bir işde çalışıyorum
. birde olaylara lütfen kendinizi benim yerine koyarak düşünün. ilginize tşk ederim

bi anne olarak önünde saygıyla eğiliyorum canım keşke herkes senin gibi olabilse ne güzel çocukların için çalışıyosun ayakyta durmaya çalışıyosun.eminimki çocukların büyüyünce çok iyi yerlere gelecekler ve senin kıymetini bilip seni sırtlarında taşıyacaklar..

Son düzenleme:
yine tekrarlıyorum ben burda kimseden birşey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim türkiyede ve başkent gibi bir şehirde kendimi geliştirmeme rağmen bu olayları yaşıyosam ve ailemin desteği bile olmadan kendi başıma bişeyler yapıyorsam çalmadan hak yemeden kendi imkanlarımla ne mutlu bana.. lütfen olaylara beni kendi yerinize koyarak düşünün..

çok tşk ederim herşey onlar için zaten. kendilerini kurtarsınlar başka hiçbirşey istemiyorum..

beni anlamana çok sevindim zaten yaşamayan anlayamaz sadece yargılar şöyle yap böyle yap. inanın allah kimsenin eline baktırmasın hayat çok zor....

canım allah sana kolaylık,sabır,sağlık versin.çocuklarınada aynı şekilde.sımsıkı sarılın birbirinize, hiç ayrılmayın.seni çok takdir ettim inan.yapabileceğimiz bir şey olursa sen genede özelden yaz bana olur mu? bir şey istemek için yazmadığını biliyorum ama hepimiz bu yollardan geçtik. yokluk gördük inan.allah yardımcın olsun.bana herzaman yazabilirsin.

çok tşk ederim. evet kimseden birşey beklemiyorum içimi dökmek istedim dün çok duygusallaştım insan birine anlatmak istiyor bazen içini. ama özelden yazamıyorum neden anlamadım.

canım mesaj sayın az olduğu için sanırım. 100ü geçince galiba özel msj yollayabiliyorsun. benim de kızım var seni çok iyi anlayabiliyorum.allah yardımcın olsun canım.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…