bende sizin durumunzda bı cocukluk yasadım o psıkolojıyı cocuklarınıza vermek istedıgınız seyı cok iyi anlıyorum abla....bizimde elimizden gelecek bısey olursa seve seve yardım ederım.Allah yardımcın olsun
tek istediğim dualarınızda banada yer verin. allah beni kötü yola başkalarının eline muhtaç bırakmasın. tek başıma kendi ayakalrımın üzerinde durmayı nasip etsin. şunuda eklemek istiyorum her sene kızlarım anne bizde denize gidicekmiyiz demelerini duymamak için yaz gelsin hiç istemiyorum...
arkadaslarım tatıle cıkardı gelır cektıklerı fotoları gosterırlerdı çok özenırdım onlara ama ben emınımkı sızın gıbı bı annelerı oldukları ıcın cok sanslılar.buyuk sehırde oturuosanız iş bulmanız kolay olacaktır bide devletin imkanlarından da yararlananın tekrar Allah yardımcınız olsun
canım allah sana ve kızlarına güzel mutlu günler göstersin..
kız sahibi olmak kolay değil onlara her şeyi usulünce anlat kendilerini nasıl koruyabileceklerini ve senden hiçbirşey saklamalarına gerek olmadığını anlat tavsiyem onları hep gözet...
bugün çok duygusallaştım. nedense içimi dökmek geldi yemek yerken. o tatil anılarını aldıklarını hergün hangi sosyete pazarından aldıklarını bende dinledim halende dinliyorum. ama hiçbiri umurumda diil ben ayaktayım evet kızlarımın hem annesiyim hemde babaları bu dünyada onlar ve ben varım, birde allahımız...
Yazınızı okudum ve birşey yazmadan topicten çıkmak da istemedim... Kızlarınızın hem annesi hem babası olmuşsunuz en güzel şey bu, eminimki ilerde kıymetinizi daha da iyi anlayacaklardır. Devletin imkanlarını araştırın ve başvurun...Allah yardımcınız olsun, şansınız açık olsun...
imkanların hepsini yaptım. gıda yardımıda aldım sonra adres değişikliği oldu tekrar başvurdum cvp gelmedi yeşil kart çıkarttım şuan oda iptal oldu(
merak ettiğim şey şu internete nerden giriyosunuz ?
allah yardımcınız olsun, saygıyla eğiliyorum önünüzde direnişinize, kadınlık gururunuza... dualarımda olacaksınız hep... sevgiyle.
hayır hayır asla yargılamıyorum haşa.Kimin ne yaşayacağı belli değil . ama bu sitede iyi niyet o kdr suistimal edildiki herkese şüpheyle bakıyosunuz.Gayet okudum ve üzüldüm buna ama aklımada bu takıldı.Bi merak ..Açıklamanızı yaptınız ve inandırıcı bi açıklama ama açıklama yapmadan öncede insan düşünüyo yarı aç yarı tok biri nasıl bilgisayara ve internete sahip olur diye. Rabbim kolaylık versin
Allah yardımcın olsun arkadaşım.dua edicem senin için keşke elden başka bişi gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?