Tek gecelik veya fuckbuddy takılan biri reddedildiği halde neden arar ?

Adamın isteği ortada, gazozuna ilaç atacak:KK50: sonrada:KK15: sende işin bilincindesin :pyani adama kanarsan sonuc belli :KK31:.basının belaya girmesini istemiyorsan.:KK42:görüşmeden yazıs sadece salla onu Hoppa:21:tatilin tadını cıkar oda yazsın dursun

ya açıkçası yoklukta olucak biri oldugunu düşünmüyorum :KK70:
Kuzucuğum yanlış düşünüyorsun, hoşuna gitmişsin şansını deniyor, bunun varlıkla yoklukla alakası yok amma velakin çocuk her kadında şansını denemeyeceğini bilemeyecek kadar toy.

Açıkça "canım ben duygu insanıyım, derdim gönül eğlendirmek tek gecelik şeyler yaşamak olsa seçeneğim çok. Geç bunları, arkadaşlık istiyorsan tamam ama seninle normal arkadaşlığın dışında bir şey düşünmem" de.

Kuzucuğum yanlış düşünüyorsun, hoşuna gitmişsin şansını deniyor, bunun varlıkla yoklukla alakası yok amma velakin çocuk her kadında şansını denemeyeceğini bilemeyecek kadar toy.

Açıkça "canım ben duygu insanıyım, derdim gönül eğlendirmek tek gecelik şeyler yaşamak olsa seçeneğim çok. Geç bunları, arkadaşlık istiyorsan tamam ama seninle normal arkadaşlığın dışında bir şey düşünmem" de.
Bir daha yazarsa diyeceğim sanırım ya da o sormadan ben açıklama yaparım :KK53:

Çok nadir de olsa ,büyük aşklar çıkabilir
adamın ama özellikle kendinin enerji alanını yönlendirebilirsen...
tabi,az uzun iş...ve böyle maceralara değer mi ?
değer dersen...über ağır ol,dediğini,isteğini yaptır...:KK66:
Yine reddettim bilemiyorum bir daha yazar mı bakalım benim kararım kesin zaten belki benim reddetmem onun hoşuna gidiyordur :KK48:

Yine reddettim bilemiyorum bir daha yazar mı bakalım benim kararım kesin zaten belki benim reddetmem onun hoşuna gidiyordur :KK48:
Tamamen bir red ediş yapma...
yani ,senin isteğin dışında ki olacaklara izin vermiceğini hissettir...
senin istediğin yerde,saatte ve istediğin süre kadar görüşebileceğine anlamasını sağla
eğer bir daha dönüş yaparsa...:):)
ve bence bu adam kolaylıklardan sıkıldıysa
kontrolunun elinde olmasına bayılacaktır...
yok eğer kolaycıysa zaten keser...

Arsız, yüzsüz bir adam, skor peşinde, her şey kandırana kadar, uzak durman en hayırlısı
Yemişim yakışıklılığını, adam orta malı bir gün onunla, bir gün bununla, dünya güzeli olsa ne yazar, namus sıfır...

Reddedilmeye alışık değil oyuzden usteliyor dıyemıyecem..cunku artık çok bayatladı bu numaralar..

Eline dusurdugu her kız da bastan bi naz ediyordur..çok da matah bir şey yapmıyorsunuz aslında..

Haa egerki tumden engelleseydınız işte ozaman bence 'zor kadın' ı oynayabilirdin..

Kızlar iyi geceler. Ben tatile gittim instamessagedan biri bana yazdı yan otelimdeymiş bir de baktım benim çok beğendiğim biri mesaj atmış. Çocuk model ve cidden yakışıklı o bana mesaj atmadan ben onu tanıyordum instagramdan. :KK70: Troll sanabilirsiniz belki ama gerçek, eski üyeyim zaten bir çok konum var bakabilirsiniz.Neyse bu çocukla konuştuk 2 gün falan bu bana evime gel tarz muhabbetler yaptı anladım ben de direk zaten adam olaya girmek istiyor.Bana göre de değil bu tarz şeyler yani hiç yüzyüze görmediğim birinin evine gitmek vs :) Direk söyledim dışarda görüşelim falan diye neden ya falan dedi olmaz dedim başka bir şey yazmadım.Muhtemelen ona normal geliyor ilk buluşmanın evde olması, çevresinde birçok kadın vardır manken vs.Kadınların peşinden koştuğu bir tip öyle diyim.Hatta ilk kez reddedilmiş bile olabilir. Neyse yine mesaj atmış bana napıyorsun falan diye. işte yine aynı terane niye gelmiyorsun diyor , sizce napayım diye sormuyorum bu adam cidden ne yapmaya çalışıyor :KK53: Yani sonuçta onun istediği türden bir şeyi yapamayacağımı belirttim olmaz diye, nasıl bir cevap vvereyim uygun bir dille daha :KK53::KK53:
Ya bırak ne cevabı verme telasesindesin ki sen. Bırak verme cvp falan .t

belki ilk defa reddedildiği için tatlı geldi.adam alışmış merhaba dediğini yatağa atmaya .sen olmaz deyince hırs yaptı.bu tipler iddiaya bile girerler arkadaşları ile kızlar üzerine .aman yem olmayın..

Cevabini bildigin ve dert olmayan bir seyi burda yazman ilginc geldi, sanki ne kadar guzel oldugunu, etrafi kiz dolu adamin bile seninle birlikte olmak istedigini belirtmek istemissin gibi geldi..

Burda kimse "ah ne guzel belkide hoslaniyordur bir sans ver birlikte ol" demeyecegine gore gelecek olan cevabi da biliyorsun. Amacini anlamadim acikcasi..

Cevabini bildigin ve dert olmayan bir seyi burda yazman ilginc geldi, sanki ne kadar guzel oldugunu, etrafi kiz dolu adamin bile seninle birlikte olmak istedigini belirtmek istemissin gibi geldi..

Burda kimse "ah ne guzel belkide hoslaniyordur bir sans ver birlikte ol" demeyecegine gore gelecek olan cevabi da biliyorsun. Amacini anlamadim acikcasi..
Ne alakası var ki burda kimseyi tanımıyorum etmiyorum kime kendimi ispatlamaya çalışıcam :KK45::KK45:

belki ilk defa reddedildiği için tatlı geldi.adam alışmış merhaba dediğini yatağa atmaya .sen olmaz deyince hırs yaptı.bu tipler iddiaya bile girerler arkadaşları ile kızlar üzerine .aman yem olmayın..
Dediğiniz gibi belki de, adam bir kadının peşinden koşmayı özlemiş galiba

Boşlukta kalması değilde gururuna yedirememis reddedilmeyi
Bence bundan sizin istediğiniz ilişki çıkmaz
Boşverin gitsin

X