Tek gecelik veya fuckbuddy takılan biri reddedildiği halde neden arar ?

Adam hırs yapmıştır eğer olur da bir hataya düşüp gidersen olanlar olduktan sonra zaten peşine düşmez

bi gününü de seninle geçirmek istiyor.
onların tabiriyle ekmeğine çalışıyor.
yakışıklı diye şansımı denerim diyorsan sen bilirsin, biber gazı al üzerine atlarsa sıkar kaçarsın.
ya da belki love love love olursunuz

Aman uzak dur. Hayır gelmez öylelerinden. En nefret ettiğim erkek tipi yaaa. Güzellik gelip geçici erkek adam dediğin biraz namuslu olur tanımadığı kızı eve davet etmez. Sakın bi hata yapma canım.

Şansını deniyor başka bir sebebi yok.Zaten size karşı ilgisi farklı türden bişey olmasaydı ısrarla evde buluşmayı talep etmek yerine koca adam,bi yerde yemek yiyelim kahve içelim derdi.Eve gel demezdi kesinlikle.Bi erkek ne kadar talep görürse görsün,armutla sapını ayırt edebilir.Size karşı beğenisi gerçek bir hoşlantıdan ziyade,tam olarak anladığınız şeyden ibaret :)

Yani bende dehset guzel olan , beni manken sana ( ay len dur beni de manken saniyorlar:KK59:) bir kiz olsam bence beni de kaldirmaya calisirlardi :)

Vallahi cevresinde bir suru kiz var bana niye takti diyorsan eminim ki asik oldugundan degil de reddedildigi icindir.. erkekler reddedildimi en buyuk asik kesilirler taaaaaaaaki pencesine dusene kadar :)

Beleş kız düşürme peşinde derdi bu:KK53: sizde pek rahatsız değilsiniz hani. Neden engellemiyorsunuz sizden böyle beklentisi olan birini hala konuşmaya devam ediyosunuz? Nazlandiginizi düşünüyor bence ki öyle gözüküyor. "Hmm,zor kadinn en sevdigimm:KK8:"demesini istiyorsunuz herhalde. Ego tatmini peşindesiniz begenilmek,pesinizden koşulması hoşunuza gidiyor ama adam zaten playboy size özel değil yani bu ilgi:KK14:

Şansını deniyor başka bir sebebi yok.Zaten size karşı ilgisi farklı türden bişey olmasaydı ısrarla evde buluşmayı talep etmek yerine koca adam,bi yerde yemek yiyelim kahve içelim derdi.Eve gel demezdi kesinlikle.Bi erkek ne kadar talep görürse görsün,armutla sapını ayırt edebilir.Size karşı beğenisi gerçek bir hoşlantıdan ziyade,tam olarak anladığınız şeyden ibaret :)
Öyle tabi aksini söylemedim ki ben de beğendi seksi buldu sevişmek istiyor bu kadar tam olarak dediğin gibi :KK70:

Ama ben de cok guzelim yani.. herkes beni kiskanir, arkadaslarimla bulusunca 10 metre uzagimdan yururler guzelligimden.. ve sosyal medya hesaplarimda fotolarim vahset-ul dehsettir.. :KK59::KK59::KK59: heosinde en az 100 lika var kizlar.. bence beni kiskanmayin recca ediyorum:KK59::cool::rolleyes::rolleyes:
Konunun ana fikri senin için bu mu yani ben öyle mi dedim arkadaşım :)

X