- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi castleinthesnow
Adam hırs yapmıştır eğer olur da bir hataya düşüp gidersen olanlar olduktan sonra zaten peşine düşmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle, reddettim yine zatenSen ne yapmaya çalışıyorsun?
adamın niyeti belli yani yataksız bir yerde buluşmak istemiyor
Reddetmeye devam et belki sevgili bile olabilirsiniz kaçan kovalanır
Hep biz çirkin etraf manken kaynıyor sur
Öyle tabi aksini söylemedim ki ben de beğendi seksi buldu sevişmek istiyor bu kadar tam olarak dediğin gibiŞansını deniyor başka bir sebebi yok.Zaten size karşı ilgisi farklı türden bişey olmasaydı ısrarla evde buluşmayı talep etmek yerine koca adam,bi yerde yemek yiyelim kahve içelim derdi.Eve gel demezdi kesinlikle.Bi erkek ne kadar talep görürse görsün,armutla sapını ayırt edebilir.Size karşı beğenisi gerçek bir hoşlantıdan ziyade,tam olarak anladığınız şeyden ibaret :)
aynenHep biz çirkin etraf manken kaynıyor sur
Reddetmeye devam et belki sevgili bile olabilirsiniz kaçan kovalanır
Konunun ana fikri senin için bu mu yani ben öyle mi dedim arkadaşım :)Ama ben de cok guzelim yani.. herkes beni kiskanir, arkadaslarimla bulusunca 10 metre uzagimdan yururler guzelligimden.. ve sosyal medya hesaplarimda fotolarim vahset-ul dehsettir.. heosinde en az 100 lika var kizlar.. bence beni kiskanmayin recca ediyorum