Tek gecelik veya fuckbuddy takılan biri reddedildiği halde neden arar ?

allah_baska_dert_vermesin-yigit-ozgur.jpeg

konu sahibinin ruh hali....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi daha mesaj atarsa ''bn senn bildğnn kzlrdn dğlm tmmm mıııı gerzklııı .ss .s.sss'' yazın.Görün bakalım bir daha cevap veriyo mu :KK45: Faktırsın gitsin. :KK45:

Ha bir de bu tip adamlar oynamaktan hoşlanır genelde. Siz böyle reddettikçe ama kapıyı kapadıkça o da oyuna döndürüyor işi, "ben bunu elde ederim" şeklinde. Sonuna razıysanız keyifli oyunlar.

Böyle bir tanesi bana da musallat oldu seneler önce. Playboy mu ne zıkkımsa öyle görüyordu kendisini havalı mavalı bir tip o zamanlar Netlog vardı bilen vardır belki. Sonra ne mi oldu? Kız arkadaşlarımla derin detaylı çalışma yaptık kimdir nedir diye. Adamın birlikte olduğu kadın sayısı İstanbul'un fethindeki 1453 misali. Arkadaş sayısı tüm Dünya'ya yayılmış durumda. Biz de sanıyorduk ki VAYS BEE ADAM AŞIK OLDU GÖRÜYONUZ MU ALWAYS KOÇUM YA AŞIK ETTI TABI HER AN ARIYOR SORUYOR BAK ENDAMA ALWAYS BIR YÜRÜR MAHALLE DAĞILIR:KK53: Bir arkadaşla fake bir hesap açtık böyle memişli resimli falan çocuk geldi oltaya. Buna saat verdik bilmemne bu tam dakikasında orada. Neyse bir sürü resmini çekmiştik akşam tabi bu fake hesaba küfürler hakaretler yağdı gelmedi ya:KK53: O kibar adam fosssssss gitti. Sonra kendi hesabımdan o fotoğrafları attım şahsa, engelledim bir güzel de.. Şimdi sanırım kötü yoldadır, ifla olmaz.
Hatırladım yine sayenizde.. Huylu huyundan vazgeçmez sakın bulaşma derim.

Seks arkadaşı.
Herhangi bir arkadaşlık veya sevgililik olmadan sadece seks için görüşülen kişi.
Bu kadar basitleştirilmiş insana birde fakbadi diye meslek adı gibi unvan mı verilmiş..pesss...bana böyle teklif gelecek beni o kategoriye sokan zibidiyi varya..neyse badilere gelesice asabımı bozdu bak

Çok nadir de olsa ,büyük aşklar çıkabilir
adamın ama özellikle kendinin enerji alanını yönlendirebilirsen...
tabi,az uzun iş...ve böyle maceralara değer mi ?
değer dersen...über ağır ol,dediğini,isteğini yaptır...:KK66:

Kızlar iyi geceler. Ben tatile gittim instamessagedan biri bana yazdı yan otelimdeymiş bir de baktım benim çok beğendiğim biri mesaj atmış. Çocuk model ve cidden yakışıklı o bana mesaj atmadan ben onu tanıyordum instagramdan. :KK70: Troll sanabilirsiniz belki ama gerçek, eski üyeyim zaten bir çok konum var bakabilirsiniz.Neyse bu çocukla konuştuk 2 gün falan bu bana evime gel tarz muhabbetler yaptı anladım ben de direk zaten adam olaya girmek istiyor.Bana göre de değil bu tarz şeyler yani hiç yüzyüze görmediğim birinin evine gitmek vs :) Direk söyledim dışarda görüşelim falan diye neden ya falan dedi olmaz dedim başka bir şey yazmadım.Muhtemelen ona normal geliyor ilk buluşmanın evde olması, çevresinde birçok kadın vardır manken vs.Kadınların peşinden koştuğu bir tip öyle diyim.Hatta ilk kez reddedilmiş bile olabilir. Neyse yine mesaj atmış bana napıyorsun falan diye. işte yine aynı terane niye gelmiyorsun diyor , sizce napayım diye sormuyorum bu adam cidden ne yapmaya çalışıyor :KK53: Yani sonuçta onun istediği türden bir şeyi yapamayacağımı belirttim olmaz diye, nasıl bir cevap vvereyim uygun bir dille daha :KK53::KK53:
Onu begendiginizi biliyor salak degil. Ama sizinde kendinize bir sayginiz var oyle degilmi ? Size nasil evime gel gibisine bir teklifte bulunabilirki ne cesaret? Yoksa cokmu güleryüzlü yazdinizda yüzmü buldu? Galiba farkinda olmadan yüzverdiniz astarini istiyor

NE halt oldugunu biliyorsun da neden iletisimi kestirip atmıyorsun onu anlamadım..Flörtlesmek hosuna gidiyor ama gelip konu acmıssın "kızlar istemoorum ama pişimdin kuşuyoooğ" diye..yapmayın bunu..istiyorsan sevis, donup arkana bakma..bana gore degil diyorsan seni evine davet ettigi iletisim yolunu kes..

YAni adam sana asık degil ve olmayacak..

X