• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek embriyo nakli ile hamile kalanlar ?

ama ilkinde iki tane konuldu biri normal biri cok iyi kalitedeydi tutmadi..yani kader kismet isi bu..

Bana bu gün tek embriyo transfer edildi..

4 hücreli ,

2.gün transferi...

embriyolog 1. kalite embriyo olduğunu söyledi....

slm kızlar bu konuyla ilgili bende şunları söyleyebilirim bu devlet ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. mağdem böyle yapacaklar parasınıda versinler ozaman yada paralı yaptıranlara karışmasınlar bende şuan tedevi içerisindeyim. cumartesi yada pazartesi yumurta toplanacak ilk önce duyugumda çok moralim bozuldu ama artık aldırmıyorum verecek olan rabbim isterse tek emriyoyla da verir. işimiz allaha kaldı artık ondan ümidi kesmemek gerek. allah olmayan herkese nasip eder inşallah benim için dua ederseniz çok sevinirim önümüzdeki hafta büyük ihtimal transferim olacak dualrınızı bekliyorum kızlar allah hepimizin yardımcıı olsun

canım insaah hersey gönlüne göre olur.alt komşuma t ek yumurta transfer edilmisti su an ikizlerine hamile yumurtası bölünmüs mevlamın herseye gücü yeter stres yapma. ıcime dogdu insaah güzel haber vericeksin bizlere.

slm kızlar
ben aralık ayında tup bebek yaptırdım 12 yumurta toplandı. 6 tanesı dollendı. 4 tanesı cok ıyı durumdaydı. ama drlarımla konustuk her ıkısı de unıversıtenın bolum baskanı olan proflar. 2 tane embrıo yerlestırıldı. veee ben hamıle kaldım ancak 1 tanesı tutmustu :))
fakat oyle bısey oldu kı yedıgım bısey bana dokundu ve ben bagırsaklarımdan enfeksıyon kaptım ve 6 gun 40 derece atesle hastanede yattım. zehırlı ıshal oldum. kanamam basladı bu arada 2 gunde bır kan testlerı yapıldı ve her seferınde 2ye katlıyordu. yanı bebısım benı bırakmadı. ama 6.gunun sonunda benım atesım hala dusmeyınce ve kanamam ıyıce artınca ben umıdımı kesmeye basladım ve ctesı gunu dusuk yaptım. 31 aralıkta yenı yıl hedıyesı gıbıydı. drumda onayladı bebek dusmustu ve kan testıyle de kesınlesmıstı maalesef.
Sımdı 3 ay sonra tekrar denemek ıcın turkıyeye geldım. kayınvalıdemın evınde kalıyorum. Kalan dondurulmus 2 embrıyonun transferı ıcın. Ama maalesef ogrendım kı yenı 1 yasa cıkmıs. Allah bu hukumettekı adamları ıslah etsın. Allah bızım yuzumuze baksın ve yardımcımız olsun. Bır de bu hukumete oy verıp de su an cocuk hasretıyle yanıp tutusanlar bır kere daha dusunsunler. cunku cekmeyen asla anlamaz bu derdı..
hepınızın sansı acık olsun..

merhaba banada dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı şuan altıncı günümdeyim..ilk denememizde şubat ayında olmuştu 2 embriyo transfer edilmişti ama ilk test pozitif ikinciside negatifti malesef... siz nelere dikkat ettiniz?

Back