• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek embriyo nakli ile hamile kalanlar ?

benim 4. gunum sabahki ağrı sanki böbreklerim susuz kalmışta ondan aırdı gibi geldi ben çok ağrı olunca korktum bebişler tutunduysa bişey olmasın diye ama sonuçta kısmet doğacağı yemeği ekmekleri varsa doğarlar.allah hepimize hayırlısını versin dua etmekten başka çaremiz yok inşallah dualarımız kabul olur rabbim isteyen herkese tabi banada nasip eder inşallah:ecrin_bebek:

isteyen herkeseversin allah. müjdeli haberini bekliycem.

arkadaşlar bugün altıcı günüm. günlerin bu kadar uzun sürdüğü hiç olmamıştı. ne zormuş beklemek. fikrinize çok ihtiyacım var. sanki adet sancısı hisseder gibiyim. karnımda adet öncesi belirtiler ufak ufak oluşmaya başladı. tek embriyo ile hamile kalındığına ikna oldum sayenizde. Tam bu sevinçle kafamda olumlu şeyler düşünürken hafif adet sancım belirdi. Tabii artabilirde.

arkadaşlar bugün altıcı günüm. günlerin bu kadar uzun sürdüğü hiç olmamıştı. ne zormuş beklemek. fikrinize çok ihtiyacım var. sanki adet sancısı hisseder gibiyim. karnımda adet öncesi belirtiler ufak ufak oluşmaya başladı. tek embriyo ile hamile kalındığına ikna oldum sayenizde. Tam bu sevinçle kafamda olumlu şeyler düşünürken hafif adet sancım belirdi. Tabii artabilirde.

tatlım bende bekliorum son 3 günüm ve beimde adet ağrılarım başladı hemde 2 gün önceden ayrıca hafif kramplarımda oluooo..hakkımızda hayırlısı bekleyip görücezzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım bende bekliorum son 3 günüm ve beimde adet ağrılarım başladı hemde 2 gün önceden ayrıca hafif kramplarımda oluooo..hakkımızda hayırlısı bekleyip görücezzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah bunlar olumlu sinyallerdir. inşallah korkumuz sevince dönüşecek ve birbirimizi tebrik edicez. hayırlısı....

canım bunlar normal benımde agrılarım oluyodu herseferınde tamam adet oldum dıyodum
korkmayın kızlar sakin :teselli:

Arkadaşlar merhaba, bana tek embriyo nakli yapıldı. Bildiğim kadarıyla en az 3 tane yapılarak şansın daha fazla olması sağlanıyor. Ama ne hikmetse yumurta ve sperm problemimiz yokken sadece bir embriyo oluştu ve doktorum bu şansı değerlendir dedi. Ben de değerlendirdim. Bu gün 4. günüm hiç bir belirtim yok. Moralim çok ama çok bozuk. Bu kadar maddi ve manevi eziyet boşa giderse nasıl toparlanırım bilmiyorum. :1no2:Şimdi aynı şeyi yaşamış arkadaşların umut dolu sözleriyle avunarak şu 12 günü tamamlamak istiyorum. Tek embriyo ile hamile kalan var mı? Lütfen tecrübelerini paylaşın. senağlama

canım hayır bana ılk denememde ıkı embrıyo,ıkıncı denememde tek embrıyo kondu.Oembrıyonun kalıtesıne baglı kendını uzme yınede sansın varmıs,ya hıc olusmasaydı.Ozaman hayalkırıklıgına ugrayacaktın.Bence moral cok onemlı dkt bana psıkolojı de cok onemlı demıstı.cunku beyınden bır madde salgılanıyormus,uzuntu anında ve cocuk dusuyormus.Kendıne ıyı bak zaten 4gunde belırtı olmaz canım benımŞeniz

canım hayır bana ılk denememde ıkı embrıyo,ıkıncı denememde tek embrıyo kondu.Oembrıyonun kalıtesıne baglı kendını uzme yınede sansın varmıs,ya hıc olusmasaydı.Ozaman hayalkırıklıgına ugrayacaktın.Bence moral cok onemlı dkt bana psıkolojı de cok onemlı demıstı.cunku beyınden bır madde salgılanıyormus,uzuntu anında ve cocuk dusuyormus.Kendıne ıyı bak zaten 4gunde belırtı olmaz canım benımŞeniz

sağol canım, haklısın aslında ama bir noktada duygularım yoğunlaştı. mantığım sizlerin sözleriyle tekrar geri geliyor, sonra bakıyorum yine aynı noktaya dönmüşüm. herkes için hayırlısı olsun.

arkadaşlar bugün 8.günüm. merak içindeyim. Hamile olup, tüm tek yumurta nakliyle ümit içinde bekleyenlere örnek ve moral olmak istiyorum ben de.

badenur dun akşamdan beri bende iğne gibi kasıklarıma bişeyler batıp çıkıyor özelike sol tarafa ve sol bacağımda zaman zamn ağrıyor sende yaşadınmı bunları.

badenur benimde bu denememim 4 gununde cok agrim olmustu ve kan testini yaptirdigimda ogrendimki bebek o gun tutunmus....yani onun icerde tutunmaya calismasindan dolayi agrilarim olmus tabi kolay degil rahimin icine yerlesiyor gomuluyor orda embryo agri olmasi normal..biryerimize bir igne batsa nasil aciyor degilmi???

cuma gunu oldu ogunu saarsak 7.gun

canım benimde 8. günüm. dün biraz hafif adet sancım vardı şimdi o da yok. 3 ve 4 günde rahim içinde ufak bıçak batmaları hissetmiştim. genelde başka hiç bir işaret yok. bu bölümde yazılanları okuduysan herkese göre sinyaller farklı. Bende hiç bir sinyal yok gibi. sabırla kan testini beklemeliyiz

canım benım badenur
az kaldı lutfen sıkıntı yapma
bol sıvı tuket dınlen

kaydirigubbakcemile5
herkes te belırtı olmuyo
Şeniz

merhaba benimde tek emriyo transferim oldu yazınızı okudum sanırım sonucu almışsınızdır umuyorum ki pozitiftir

benim sonucum olumsuz oldu, ama tek embriyo ile hamile kalan insanlarda var, kimseyi kendine baz alma, herkesin sorunu, vucut direnci, yapısı farklı farklı ... şansın bol olsun... ben çok moralsizdim o yüzden kaybettim, moralini yüksek tut... sevgiler...

evet ben varim ustelik dondurulmus embryoydu benimki yasamasi daha zordu ama oldu seninki neden olmasin...??

Back