tek embriyo nakli ile hamile kalanlar ?

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
90
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, bana tek embriyo nakli yapıldı. Bildiğim kadarıyla en az 3 tane yapılarak şansın daha fazla olması sağlanıyor. Ama ne hikmetse yumurta ve sperm problemimiz yokken sadece bir embriyo oluştu ve doktorum bu şansı değerlendir dedi. Ben de değerlendirdim. Bu gün 4. günüm hiç bir belirtim yok. Moralim çok ama çok bozuk. Bu kadar maddi ve manevi eziyet boşa giderse nasıl toparlanırım bilmiyorum. :1no2:Şimdi aynı şeyi yaşamış arkadaşların umut dolu sözleriyle avunarak şu 12 günü tamamlamak istiyorum. Tek embriyo ile hamile kalan var mı? Lütfen tecrübelerini paylaşın. senağlama

tatlım canını sıkma sen ve dr un elinden geleni yapmışssını gersi allaha kalmış,,yüreğini ferah tut...benim 3 tane konuldu bende sonucu bekliorum..hakkımızda hayırlısı artık..

evet canım bana tek embriyo verildi ve şu anda hamileyim sen fazla kafana takma başka şeylerle ilgilen ve bol bol dinlen bak sonuç iyi olacak ama sakın düşünme acaba tutarmı tutmazmı diye hayırlı haberlerini bekliyorum

arkadaşım moralini bozma allah ona ömür verdiyse olacaktır.ilk denememde 3 tane kondu sonuç negatif..ikinci denememde bizimde bitane döllendi onunla hamile kaldım..ama ömrü yokmuş düştü 5 haftalikkenn.sakın moralini bozma benimle aynı anda tedeviye başlayan bi arkadaşta tel embiriyo ile hamiş şu an 10 haftalık...allahım ol derse oluyor... 1 i 3ü aynı ...canını sıkma...pozitif ol... içindekini hep sev onunla konuş...ben öyle yapmıştım 1 tane diye kafaya takmadım o çok güçlü ki inatla sana gelmek için döllendi...biriciğim diye sevdim onu... ama anneciğini bıraktı malesef.senağlama..doğal yolla gebe kalanlarında bi tane değil mi. canını sıkma zor bi süreç evet ama işkenceye cevirme allaha bırak herşey olacağına varıyor..sen elinden geleni yaptın şu zamanı huzurlu geçir...öptüm

ha bide belirtileri kafana takma herkeste aynı olmuyor... bazıları bişeyler hissediyor.bazıları da hiç bişey hissetmiyor....moral çok önemli olumlu düşün inana kiişe yarıyor strese girip rahmini de sıkma...ben ilkinde çok moralsizdim hep olmucak olmucak dedim olmadı...ikincisinde olumluydum moralim iyiydi tuttu... hadi rahatla ve endişeleri bi kenara bırak hayırlısını dile allahtan a.s.

slm canim. bende sadece 2 yumurta toplandi ama cok sukur biri tutmustu. bende carsamba gunu kan aldiracam. ins hayirli bi haberle gelirim. sakin kafana takma hersey allahin dedigiylen olur.kimi 4-5 tane koymus ama ng cikiyor. sakin takma kafana.:teselli:

canım ben 4 tane ile neg. sonucu aldım.benimle birlikte transfer olan bi arkadaşım vardı tek embrio ile hamile kaldı.ayrıca bu siteden nisasum arkadaşımızda çok kafaya takmıştı tek embrio die.ama oda şimcik hamile.tutacaksa tutar.tutmıcaksa 4 -5 olsada tutmuyor.hiiiç üzülme.inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum...bebeişin le konuş bolbol..

Arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürler. İçinizin güzelliği yazılarınıza yansımış. Sağolun. Allah size de gönlünüze göre versin. Sağlıklı bebişler hepimize versin.

desteğin için çok teşekkürler. her cümlen öyle iyi geldiki bak şimdi gülümsüyorum. a.s

harikasın... dilerim bebişini sağlıkla kucağına alırsın... çok sağol

hayırlı haberlerin banada moral olacak...

desteğin için çok teşekkürler. her cümlen öyle iyi geldiki bak şimdi gülümsüyorum. a.s

ha şöyle arkadaşım.. hayat tüm olumsuzluklara rağmen gülmeye değer.. ne üzüntüler yaşıyoruz ama gülmeye devam ediyoruz...allahım yüzünü hep güldürür inşallah...gül ki bebişinde mutlu olsun hayata sıkı sıkı tutunsun dimi...olumlu sonuçlarını bekliyorum... bol bol dua et ben ediyorum hepimiz için:1hug:

mehay var tek donrulumus embiryo ile kaldı cok şükür
moral cok önemli canım benim lütfen sakin ol dinlen :teselli:

mehay var tek donrulumus embiryo ile kaldı cok şükür
moral cok önemli canım benim lütfen sakin ol dinlen :teselli:

sağol desteğin için, bu dediğin moral kaynağı olmalı aslında bana da. Evet Yalnız değilim, tek yaşayan ben değilim .

canim sakin moralini bozma tek embryoyla hamile kalan cok kisi var forumda yeterki Rabbim ol desin....bana ilk tup bebek denememde iki tane koydular kaliteliydi ikiside hemde olur demistim ama olmadi...cok stres yapmistim olacagi varsada olmadi sakin stres yapma sende...ikincisinde 1 tane koydular ustelik dondurulmustu ve olmaz diye cok fazla kafama takmadim ben bir sonraki tedaviye hazirlanmaya baslamistim bile bu seferde olmaz diye....yani iki taneyle olmadi bir taneylemi olacak diyordum...ama Rabbim ol dedi ve oldu su an tek bir (ustelik dondurulmus) emryoyla hamileyim.....

sizlerden böyle örnekler duydukça kendime geliyorum. çok teşekkürler desteğin için. bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah. Eğer bende hamilelik müjdesiyle gelirsem, dile benden ne dilersen. a.s.

eger hamilelik mujdesiyle gelirsen senden sadece bebegine cok iyi bakmani ona cok dikkat etmeni dileyebilirim canim Yuce Allahtanda onu sana bagislamasini dilerim ancak...seni o kadar iyi anliyorumki stresini heyecanini korkularini....Rabbim yuzunu guldursun insallah...

merhaba badenur benimde dr ulrasonda bakarken 10 tane falan diyordu 3 tane çıktı çok moralim bozulmuştu daha sonra 2 ye düştüler geçen cuma 2 tanesi transferedildi hakkımızda hayırlısı bende çokbelirti hissetmiyorum sadece sabah sol karın boşluğum çok ağırdı çok korktum su içince geçti bende nedenini anlamadım aslında su da çok içiyorum ama sabah çok kötü oldum kramplar girdi tam geçerken bu sefer kasıklarımda ağrı ve btmalar oldu çok korktum şuan hiç bi ağrım yok.

aynı günlerde aynı heyecanı paylaşıyoruz galiba. Hakkımızda en hayırlısı diyelim. Ağrılar içinde bence korkma. hatta bazı arkadaşlarda bu kasık ağrıları olumlu belirti olmuş. Siteye baktıysan genelde kasık ağrılarım var diyenler, muradına eriyor. Ama kan testini alana kadar hiç birşeyden emin olamayız. Benim 5. günüm. senin kaçıncı günün? Bu arada birde kendi kendimizi yememeyi başarabilsek keşke. Su içmenin tam olarak faydası ne bilmiyorum ama ben de günde 1,5 lt. su içiyorum.

benim 4. gunum sabahki ağrı sanki böbreklerim susuz kalmışta ondan aırdı gibi geldi ben çok ağrı olunca korktum bebişler tutunduysa bişey olmasın diye ama sonuçta kısmet doğacağı yemeği ekmekleri varsa doğarlar.allah hepimize hayırlısını versin dua etmekten başka çaremiz yok inşallah dualarımız kabul olur rabbim isteyen herkese tabi banada nasip eder inşallah:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…