- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
tek yumurta ikizlerim var ve gebeliği gerçekten çok zor ve yıpratıcıydı. her an bebekleri kaybetme ihtimalim vardı ki bazı doktorlar sonlandırmak bile istemişti. erken doğum oldu, yoğun bakım süreci çok üzücüydü. her şeye rağmen çok şükür sağlıklılar.
ama inanın ikiz bebek bakımı gerçekten çok zor. yani evde en az iki bakıcınız falan yoksa sahiden çok zor. önceleri bana da çok sevimli gelirdi, ne kadar zor olabilir diye düşünürdüm ama zormuş. hele de benim gibi geç ve zor elde etmişseniz kimselere emanet edemiyorsanız daha da zor.
2 yaşındalar ve inanın işler kolaylaşmıyor. maddi manevi zor ikiz bebek.
eğer zaten birden çok çocuk istemiyorsanız tekrar düşünün derim. yanlış anlaşılmak istemem haddim de değil sadece ikiz bakımının çok zor olduğunu ifade etmek isterim.
allah sağlıkla hayırlısını versin tüm isteyenlere inşallah.
ama inanın ikiz bebek bakımı gerçekten çok zor. yani evde en az iki bakıcınız falan yoksa sahiden çok zor. önceleri bana da çok sevimli gelirdi, ne kadar zor olabilir diye düşünürdüm ama zormuş. hele de benim gibi geç ve zor elde etmişseniz kimselere emanet edemiyorsanız daha da zor.
2 yaşındalar ve inanın işler kolaylaşmıyor. maddi manevi zor ikiz bebek.
eğer zaten birden çok çocuk istemiyorsanız tekrar düşünün derim. yanlış anlaşılmak istemem haddim de değil sadece ikiz bakımının çok zor olduğunu ifade etmek isterim.
allah sağlıkla hayırlısını versin tüm isteyenlere inşallah.