Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bakamamaktan ziyade şuan 2 embriyo var ikisinide transfer edersek olmazsa diye korkuyorum tek tek yapsam bünye dahamı kolay kabul eder onu merak ediyorum aslında. yani 2 side tutunacağını bilsem kesinlikle transfer ederim ama bunu bilemeyiz işteİki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
1.deneme 2 embriyodan biri tuttu :düşük
2.deneme 2 embriyo :negatif
3.deneme 2 embriyo: birisi tutundu(bir yavrum var)
4.deneme 2 embriyo : negatif
5.deneme 2 embriyo:negatif
6.deneme 2 embriyo:ikiside tuttu (hamileyim)
Sadece 2 embriyonuz varsa tabiki ikiside transfer edilsin.bir embriyoyu dondurtmak hem maddi açıdan külfet hemde çözülürken bozulma ihtimali var.şansınızı arttırmak istiyorsanız ikisi de derim ben,biri tutmazsa öbürü...bol şansTeşekkürler bakamamaktan ziyade şuan 2 embriyo var ikisinide transfer edersek olmazsa diye korkuyorum tek tek yapsam bünye dahamı kolay kabul eder onu merak ediyorum aslında. yani 2 side tutunacağını bilsem kesinlikle transfer ederim ama bunu bilemeyiz işte
Evet sadece iki embriyomuz var sağolun dediğiniz gibi mantıklı. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSadece 2 embriyonuz varsa tabiki ikiside transfer edilsin.bir embriyoyu dondurtmak hem maddi açıdan külfet hemde çözülürken bozulma ihtimali var.şansınızı arttırmak istiyorsanız ikisi de derim ben,biri tutmazsa öbürü...bol şans
Çift embryo artırıyor diye biliyorm arkadasmTüp bebek tedavisinde tek embriyo mu çift embriyo mu gebelik şansını artırır hangisine karar vermek daha sağlıklı oluyor bilginiz var mı acaba
Bunu kimse bilemez tek tek koyuldugunda da ikisi tutmayanilir yada ikisi ayrı ayrı da tutabilir.. benimde 3 taneydi transferde birisi kalitesizleşti geriye kaldi 2 bende ikisini istedim zaten istemesemde mecbur ikisi olcakti birlikte dondururulmuslardi... artık kader kısmet olmazsa da baştan baslicamTeşekkürler bakamamaktan ziyade şuan 2 embriyo var ikisinide transfer edersek olmazsa diye korkuyorum tek tek yapsam bünye dahamı kolay kabul eder onu merak ediyorum aslında. yani 2 side tutunacağını bilsem kesinlikle transfer ederim ama bunu bilemeyiz işte
Son denemeni nerde yaptın canım?İki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
Bende tekrar düşünüyorum ve çok kararsızım Semra Karaman tek öneriyor bende 2embriyo şansı artırır diye istiyorumTüp bebek tedavisinde tek embriyo mu çift embriyo mu gebelik şansını artırır hangisine karar vermek daha sağlıklı oluyor bilginiz var mı acaba
maşallahİki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
Maşallah sürece güzel sabretmişsiniz. Benim 3. Denemem negatif olunca herhalde olmayacak artık uğraşma demeye başladım kendi kendimeİki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;